Lambda García u "El Bien Amado"


Nastavlja se "invazija" aztecinih glumaca na Televisu. Posljednji u nizu jest Lambda García, nama najpoznatiji kao mlađi protagonist aztecina hita "Vatreno nebo" (orig. Cielo Rojo), s Edith González i Mauricijom Islasom u glavnim ulogama, koja se emitirala na RTL televiziji. Garcíjino sudjelovanje u novoj telenoveli producenta Nicandra Díaza Gonzáleza, "El Bien Amado", potvrdili su novinari Flor Rubio i Gabriel Cuevas. Prema glasinama, García bi trebao igrati ulogu mlađeg protagonista, iako se društvenim mrežama prije tjedan-dva proširila informacija da bi tu ulogu trebao igrati Ferdinando Valencia. Kako sada stvari stoje, Valencia ipak nije (još uvijek?) potvrđen. Produkcija je na Instragramu objavila fotografiju mora, te dala naslutiti da će se po televisinoj adaptaciji radnja "El Bien Amado" odvijati negdje na meksičkoj obali. Također postoje, zasad još uvijek nepotvrđene informacije, da će "El Bien Amado" biti telenovela kratkog formata, od tek ukupno 82 epizode. U prilog tome govori činjenica da će se prekidati emitiranje "Tres veces Ana", da bi uskočila "El Bien Amado", pa da se po njezinom koncu vrati druga polovica "Tres veces Ana", koja je preksinoć započela na Las Estrellas.


García s Alejandrom Lazcano, mlađi protagonistički par "Vatrenog neba". Spomenimo da je i Lazcano bila na kastingu za "El Bien Amado". Hoće li, možda, ponovno surađivati?

2 komentara:

  1. Tako loša situacija na Azteci?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I više nego loša... Što je najsmješnije, sada neki "šuškaju" da Televisa tjera sve ove glumce da prije potpišu ugovor kojim se obvezuju da neće glumiti nigdje drugdje godinu-dvije kasnije. Možda pretjerano, ali se ne bih iznenadila da i jest tako.

      Izbriši

Pokreće Blogger.