"Sueño de Amor" obećava nešto drugačije finale


Došao je i konačan kraj jedne od najkritiziranijih i najneuspješnijih telenovela u povijesti Televise. Dakako, radi se o "Sueño de Amor", najnovijoj produkciji producenta Juana Osorija, koja je uz ostale, jedna od produkcija koja je bacila veliku Televisu na koljena. Produkcija telenovele najavila je drugačije od očekivanog finale. Mada ne bi bio prvi put da produkcije izlaze u javnost s takvim najavama, da bi na kraju istina ispala bitno drugačija, odnosno, ista kao i uvijek. No, prema slikama koje su se pojavile na društvenim mrežama, ovaj put bi doista moglo biti drukčije. Doduše, jedino im je još tu ostala šansa da ostanu upamćeni po nečem "dobrom", a ne samo po neuspjehu, dosad, nevjerojatnih razmjera. Telenovela je to koju su pratile brojne kontroverze, no zasigurno je ona najveća - šišanje protagonistice 'Esperanze', koju je igrala Betty Monroe. Iako je službena verzija glasila da je sama Betty inzistirala na tome kako bi još više približila lik publici (u pitanju je bio rak), mnogi izvori navode da je zapravo producent Osorio, uz prijetnje, prisilio Monroe na takav drastičan postupak. Kao da to nije bilo dovoljno poniženje za Monroe, još je i uvedena Marjorie de Sousa kao "pozvana protagonistica". Fanovi su se posebno okomili na producenta Osoria, jer je scenu 'Esperanzina' šišanja (koje je trebalo biti vrlo emotivno), uništio dodavši joj scenu seksualnog odnosa između 'Esperanzine' vječne ljubavi, 'Ricarda' (Christian de la Fuente) i 'Cristine' (Marjorie de Sousa), pa su se tako izmjenjivali šišanje uslijed bolesti s jedne strane, a s druge strane, seksualni odnos (link ako nekoga zanima) čovjeka, za kojeg se podrazumijeva da bi trebao biti uz nju u tim trenucima, s drugom ženom. Osim što je daleko najneuspješnija telenovela večernjeg termina od 20:30 h na Canal de las Estrellas, "Sueño de Amor" također je mijenjala (čak dva puta!) termin na američkom Univisionu: prvo je s 20:00 sati spuštena na 19:00 sati, da bi na kraju završila u popodnevnom terminu (15:00 sati). No, to je praktički ništa naspram poniženja koje im je priredio portorikanski Univision. Naime, Univision PR (Portoriko) odlučio je telenovelu prikazivati u terminu od 5:00 sati ujutro (ne, ne pričamo o našoj Domi TV!), gdje postiže gledanost od 0.0! Iako je najavljivana kao "obiteljska telenovela, s pozitivnim porukama" (izjava samog Osoria), telenovela je morala mijenjati kategorije o pogodnosti sadržaja koje emitira s obzirom na godišta publike: tako je s početnih "B" prešla na "B15", da bi završila čak u kategoriji "C" - sve potpuno, dijametralno suprotno pričama kakve su se plasirale u javnost na početku emitiranja. Mirne duše možemo reći da se za Televisu završava jedna užasna noćna mora, koja ih je vrlo skupo koštala.


Betty Monroe jutros je posjetila jednu onkološku kliniku u Querétaru, te je periku napravljenu od njezine kose, darovala djevojčici Karli. Slika govori više od tisuću riječi...

Broj komentara: 5:

  1. ne, ne pričamo o našoj Domi TV! ova ti je odlicna, hahahahaahahahah

    OdgovoriIzbriši
  2. Termin u 5 ujutro i gledanost 0.0 %,ma bravo.A što su očekivali da će im gledanost u tako ranojutarnjem terminu biti 100 %,pa ja prva se ne bih ustala tako rano samo zbog gledanja serije,a i tko normalan gleda TV u 5 ujutro,mislim da skoro pa nitko.

    OdgovoriIzbriši
  3. Termin u 5 ujutro i gledanost 0.0 %,ma bravo.A što su očekivali da će im gledanost u tako ranojutarnjem terminu biti 100 %,pa ja prva se ne bih ustala tako rano samo zbog gledanja serije,a i tko normalan gleda TV u 5 ujutro,mislim da skoro pa nitko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nije mi jasno zašto TV kuće to rade kad im je gledanost neke telenovele loša,mijenjaju termin prikazivanja,ali ne u bolji,nego prebace telenovelu u još gori i još slabije gledani termin od prethodnog i onda se čude zašto im je gledanost neke telenovele 0 %.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.