Horacio Pancheri mlađi protagonist "El bien amado"


Protagonist jedine kakve-takve televisine uspješnice ove godine, "Un camino hacia el Destino" (Paulina Goto), Horacio Pancheri, dobio je ulogu mlađeg protagonista nadolazeće telenovele "El bien amado", koju priprema producent Nicandro Díaz-González. Tako prenosi Formula Espectacular, i dodaje da u slučaju nemogućnosti protagoniziranja telenovele od strane Sergija Goyrija, njegovo mjesto zauzima Eduardo Yañez, koji se za tu ulogu spominje od samog početka. Spomenimo da se jedno izvjesno vrijeme za ulogu mlađeg protagonista spominjao Rodrigo Guirao Díaz, koji ipak ostaje na Telemundu, jer su mu navodno dali bolju ponudu (jedan je od negativaca serijala "Señora Acero" od samog početka emitiranja). Nakon što je postalo izvjesno da Guirao Díaz neće zauzeti ulogu mlađeg protagonista, najčešće se spominjao Andrés Palacíos, koji je nedavno protagonizirao Mejíjinu "Las Amazonas", zajedno s Dannom Garcíjom, a koji se sam potvrdio prilikom gostovanja u jednoj televisinoj emisiji kao dijelom glumačke postave telenovele "El bien amado".

Dodajmo da je danas bio sastanak na vrhu Televise, gdje je odlučeno da se, kako se neslužbeno doznaje, premijera telenovele "El bien amado" odgodi do 2017. godine, i to zbog nedostatka sredstava i planiranih financijskih rezova. Tim činom "Tres veces Ana" (Angelique Boyer, Sebastian Rulli) išla bi kompletna u Meksiku, bez prekidanja do kojeg bi došlo u slučaju premijere "El bien amado" u studenom, kako je produkcija uporno tvrdila sve do prije dan-dva. Snimanja kreću u studenom.

3 komentara:

  1. Pa ako snimanja kreću u studenom,ne može premijera biti isti mjesec jer ne stignu toliko puno epizoda nasnimati u tako kratko vrijeme

    OdgovoriIzbriši
  2. A ko je u igri za mladu zensku glavnu ulogu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kruži trač da je mlađi ljubavni trokut Pancheri-Perroni-Palacios... Vidjet ćemo.

      Izbriši

Pokreće Blogger.