Meksiko: Promo novog kanala


Kako smo prije nekog vremena spominjali, Meksiko uskoro dobiva još jedan kanal, nasljednika bivše "Cadene Tres", koja je prošle godine izgubila koncesiju. Radi se o "Canal 3", kojeg će voditi tvrtka Grupo Imagen. Saznali smo i službeni datum početka emitiranja. Bit će to u ponedjeljak, 17. listopada u 20:00 sati. Velika većina sadržaja, koji će se emitirati, još uvijek nije poznato, no potvrđena je jutarnja emisija "Sale el Sol", koja će biti konkurentica televisnoj "Hoy" i aztecinoj "Venga la Alegría". Potvrđena je i serija "El Capo", koju protagoniziraju Sara Maldonado i Mauricio Islas, kao i "Vuelve temprano", s Mariom Cimarrom i Gabrijelom de la Garzom u glavnim ulogama.

Broj komentara: 5:

  1. Fan jel ta aerija el capo ona u kojoj glumibi Mimi Morales, i jel ta serija vec se pocela prikazivati? I jel znas kakvu informaciju sta ide poslije talijanke, jos dvadesetak epizida ima! A nema ni traga nasljednici. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jest, tu glumi Mimi Morales, a serija se još nigdje nije počela emitirati. Pitanje je hoće li prije na Canal 3 ili će na Fox. A poslije Talijanke, izgleda da ide brazilska "A vida da gente", o kojoj se prije dva mjeseca pisalo da je kupljena, iako je HRT to opovrgavao. Cirkus!

      Izbriši
  2. Ma cirkus,znas sta kako si ti jednom rekla zivio internet. Hrt je cirkus od televizije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bi me čudilo da opet bude neki cirkus, jednako kao i s "Talijanskom mladom" prije početka. Sjećaš se, vjerujem.

      Izbriši

Pokreće Blogger.