Aztecina ponuda za 2017. godinu


Meksička Azteca predstavila je projekte za 2017. godinu. Konačno može početi producirati i Joshua Mintz, koji je još u prvoj polovici 2016. godine prešao na Aztecu s Telemunda, a uskoro mu se po završetku "Silvana sin lana", navodno, pridružuje i supruga Maritza Rodríguez, kojoj sa spomenutom telenovelom ističe ekskluzivni ugovor, a kojeg, prema istim izvorima, nema namjeru produžavati. Drastičan pad gledanosti Televise obećava nam vrlo uzbudljivu utrku, a večeras s emitiranjem kreće i novi kanal, koji će također nuditi svoje vlastite, u kombinaciji s internacionalnim proizvodima. Još samo da konačno ponovno krenu izlaziti brojke gledanosti na nacionalnoj razini, kojih nema već gotovo godinu dana (ne računajući istraživanja koja na području glavnog grada provodi tvrtka HR Media) i show može početi.
_____________________________

LA FISCAL DE HIERRO / 80x42'/



Prva produkcija Joshue Mintza za Aztecu, u suradnji s producentskom kućom Once Once, donosi nam seriju "La Fiscal de Hierro", inspiriranu istinitim događajima o ženi koja sama ustaje protiv cijelog narko kartela. Na dan kad je diplomirala pravo, Silvana Durán svjedoči brutalnom ubojstvu vlastitog oca. Godinama kasnije, kada dobije posao u Državnom tužiteljstvu, Silvana je odlučna pronaći ubojice svog oca. No doživljava izdaju od vlastitog brata, koji joj je također trebao pomoći u pronalasku ubojice njihova oca infiltrirajući se u mafijašku organizaciju. Međutim, ni tu nije kraj tragedijama. Silvani se približava Joaquín, jedan od policijskih istražitelja, u kojeg se ona zaljubljuje. Ali Silvana ne zna da je Joaquin mafijaški doušnik, koji joj se približio s ciljem uništavanja njezine odvjetničke karijere. Međutim, Joaquin se u međuvremenu pokaje jer se iskreno zaljubio u Silvanu, no ona mu ne može oprostiti još jednu izdaju... Serija će imati 80 epizoda (prema preliminarnim planovima). Premijera se očekuje tijekom drugog tromjesečja 2017. godine, i to u glavnom terminu.

ULOGE: Iliana Fox, Alejandro Camacho, Ruy Senderos, Claudia Lobo, Diego Cadavid, Cristian Tappan, Jesús Benavente, Enrique Singer, Rodrigo Cahero.
_____________________________


DESAPARECIDA /120x42'/
(¿Quién era Olivia Zamora?)


Još jedna produkcija Joshue Mintza za Aztecu, ovog puta telenovela, donosi nam nesvakidašnju priču o nestanku jedne žene, koja će pokrenuti lavinu nezamislivih reakcija i događaja, koji će uslijediti po istrazi nestanka iste. U središtu radnje nalazi se vrlo prisan odnos majke i sina. 23-godišnji Francisco završava studij arhitekture, isti onaj koji je završila i njegova majka Olivia. Po završetku studija, Francisco odlučuje ići u New York i posvetiti se umjetnosti, koja je zapravo njegova prava ljubav. Osim toga, u odlasku u New York Francisco vidi priliku za osamostaljivanjem i konačnim udaljavanjem od svoje majke. I kod Olivije se događa nešto slično; nakon rastave od Franciscova oca, ušla je u 10-godišnju vezu s Gastónom, na čiju prosidbu napokon pristaje, svjesna da kako njezin sin, tako i ona mora krenuti svojim putem... Vjenčanje u intimnoj atmosferi zakazano je ispred njihove kuće na obali. Noć prije vjenčanja, nemirno more i oluja kao da nagovještavaju što će uslijediti. Olivia bestragom nestaje iz kreveta u cik zore. Olivijin misteriozni nestanak dovodi Francisca do ludila i ponovno u fokus vraća narušeni odnos majke i sina. A sumnjivi su svi. Pa čak i nestala Olivia... Tko je ona zapravo?

ULOGE: Anette Michel, Mauricio Islas, Marcela Guirado, Geraldine Zinat, Julia Urbini, Carlos Torres Torrija, Diego Soldano, Luciana Sylveira, Victor Hugo Martín, Miguel Mena.
_____________________________


NADA PERSONAL /80x42'/



Već početkom 2017. godine očekuje se premijera serije "Nada personal", o kojoj se već izvjesno vrijeme piše. Za razliku od prethodno dvije spomenute, ovu seriju producirat će Fides Velasco, producentica telenovela poput "Emperatriz", "Vivir a destiempo" i "Asi en el barrio como en el cielo", sve za Aztecu. Gabriela de la Garza naći će se u ulozi 'Marijane Aragón', sasvim slučajne svjedokinje okrutnog ubojstva dvije mladih novinara. Upravo njoj pokušat će pripisati to ubojstvo i optužiti je za dilanje droge i ovisnost. Tagline priče: "Nije ništa osobno; ako želiš preživjeti, ubij!". Zanimljivo je da će se Gaby de la Garza, vrlo vjerojatno, prikazivati na sve tri televizije istovremeno. Na televisinom Las Estrellas ići će kao protagonistica serije "Yago", a na Imagen TV-u će se prikazivati kao protagonistica "Vuelve temprano".

ULOGE: Gabriela de la Garza, Erik Hayser, Jorge Zarate, Héctor Bonilla, Rubén Zamora, Kika Edgar, Fabián Pizzorno, Orlando Miguel, José Astorga, Raúl Solís.

1 komentar:

Pokreće Blogger.