Rebecca Jones izbačena iz "La Doña"?


Jedna od veteranki i najcjenjenijih glumica latinoameričke televizijske scene, Rebecca Jones, navodno je izbačena iz telemundove telenovele "La Da" (Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola), čija su snimanja u tijeku, a čiju je posljednju scenu odradila jučer. Već od samih početaka kruže tračevi da je Jones iznimno nezadovoljna sa svojim likom 'Yeseniom', koji je, navodno, ekvivalentan ulozi koju je u telenoveli "Doña Barbara" igrala Lucy Martínez ('Eustaquia').


Osim toga, spominje se čak i maltretiranje ostalih glumaca, kao i problemi s alkoholizmom, koji ju u stopu prate još od snimanja televisine "Para volver a amar" 2010. godine i svako malo izlaze na površinu. Čak su i tijekom snimanja "Que te perdone Dios" (Zuria Vega, Mark Tacher) kružili slični tračevi o problemima na snimanju. Prema najnovijim špekulacijama, prva epizoda "La Doña" mogla bi ugledati svjetlo dana u utorak, 29. studenog u 21 sat, kao zamjena trenutnoj velikoj uspješnici "Sin senos sí hay paraíso".

4 komentara:

  1. Onda je problem ili u samoj njoj ili je pak problem mnogo dublji!

    OdgovoriIzbriši
  2. A neki problem očito je u pitanju jer je sigurno ne bi izbacili bez razloga,iako u originalu,Eustaquia umire,ali tek tamo negdje pred kraj serije,a možda su to ovdje promijenili pa umire na početku

    OdgovoriIzbriši
  3. Onda su je trebali na vrijeme zamjeniti drugom glumicom.Imali su vremena .Isto tako koji bi ona trebala imati status u seriji ako već glumi lik koji se spominje kad se zna da su okosnica serije Aracely i Danna Paola , te Chocarro , pa i sami glumci koji glume silovatelje. Njezin lik ako će biti barem sličan kao u DB je važan samo na početku , a kasnije je više manje samo potpora glavnoj glumici. Osim ako nisu malo izmjenili scenarij. A to valjda nisu previše iako je verzija modernija. Jer valjda je glavna zvijezda serije Aracely Arambula i zašto bi je onda već potvrdili 1 god. prije početka snimanja .

    OdgovoriIzbriši
  4. A možda je sva ta priča oko njenog izbacivanja samo izlizana patka iza koje se,kao što sam već rekla,krije nešto mnogo dublje! Ili je ona sama teže bolesna,ili je njoj netko blizak teže bolestan,ili joj je pak Televisa ponudila neku ekskluzivu koja se ne odbija tako lako ili nešto drugo!

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.