Vraća se Ignacio Sada Madero


Producent nedavne "Simplemente Maria" (Claudia Álvarez, José Ron, Ferdinando Valencia), Ignacio Sada Madero vraća se na male ekrane. Kako se i šuškalo, a on kasnije i sam potvrdio na Twitteru, bacit će se na obradu kolumbijske telenovele "Lola Calamidades", po kojoj je 2010. godine nastao "Najljepši urok" (orig. Bella Calamidades), telenovela koju smo gledali na RTL Televiziji. Nije mnogo informacija poznato, no zato su tu kao i uvijek - nagađanja. Prema njima, telenovela bi išla u ponovno otvorenom terminu od 17 sati, i to možda već nakon aktualne "Despertar Contigo" (Ela Velden, Daniel Arenas). Upravo se pojavila informacija da bi protagonist nove Nachove telenovele mogao biti Juan Diego Covarrubías ("De que te quiero, te quiero", "La Vecina"). Kao potencijalna protagonistica spominje se Renata Notni. Navodno je i Paulina Goto u igri. Producent je obećao uskoro više pojedinosti.

Broj komentara: 9:

  1. Baš mi je drago što Ignacio Sada Madero obrađuje baš tu telenovelu jer mi se ona mnogo sviđa!Ali jeli baš Covarrubias za tu ulogu- ulogu ptotagonista-vjerojatno je,ali da su Renata Notni i Paulina Goto pogodne za ulogu koju je glumila Dana Garcia-to baš i ne!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pročitala sam na jednom drugom portalu da su glavne kandidatkinje za protagonisticu Renata Notni,Alejandra Robles Gil i Wendy Gonzalez a da su glavni kandidati za protagonista Jose Pablo Minor i Eleazar Gómez.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ignacio Sada nikad nije napravio dobru novelu. Sve su mu dosadne i na isti kalup sa lošim scenarijem . Neznam koje to veze ima na Televisi kad je opet na redu samo nekoliko mjeseci nakon završetka njegovog posljednjeg lošeg uratka . A neki drugi i malo bolji producenti ne mogu doći na red.
    Ali valjda će se okosnica priče uklopiti u ukus meksičkog gledateljstva. Ali ne treba očekivati ništa previše .
    Valjda zato jer Televisa dopušta da ovakvi producenti rade tamo i zato se je kvaliteta posljednih godina srozala.
    Oni koji znaju njegovu biografiju znaju da je prijatelj Salvadora Mejie i očito da je on opet kumovao ovome. Jer kako objasniti da Sadi posljednja novela završila u 5.mj. , a već 5.mj. kasnije već ide raditi drugu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je napravio je dobru novelu Simplemente Maria je njegova najbolja novela a super mi je bila i La intrusa

      Izbriši
    2. Pa Anonimno,svi valjda znamo kakva je Bella calamidades telenovela!Pa Ignacio Sada Madero onda valjda nije toliko glup da ne ispoštuje tu priču odnosno neki sasvim novi sadržaj!

      Izbriši
    3. Svatko ima pravo na drugu priliku pa tako i Sada.A koliko ja znana,barem po gledanosti,Simplemente Maria nije bila loša serija.A s druge strane,gledanost ne utječe kod dobivanja nagrada! Pa pogledaj samo na najvažnijem događaju za telenovele,Premios Tv y novelas!Pasion y poder je tamo proglašena najboljom telenovelom,ima najboljeg antagonistu,najbolji elenco i još 2 nagrade!A mora biti prijatelja na Televisi,to je neminovno!Pa čak se i ljubavi tamo stvaraju,one romantične! Onda ne čudi i da su njih dvojica prijatelji!Pa 5 mj. nije od završetka prikazivanja jedne telenovele pa do početka snimanja druge telenovele!Ako Despertar contigo ima cca. 125 epizoda,ako me sjećanje ne vara,to znači da završava negdje oko sredine ili kraja drugog mjeseca.Mogu oni čak i u 12-om ili prvom mjesecu početi sa snimanjem i to je već itekako dobra razlika.A Castro je dosta kratko nakon završetka prikazivanja Pasion y poder počeo sa snimanjem Vino el amor a Rosy Ocampo je pak rekorderka!

      Izbriši
  4. Wendy Gonzalez demantirala da se natječe za protagonističku ulogu. U igri za protagonisticu su Paulina Goto i Irina Baeva.Još su za neke uloge kastingu pristupile i Renata Notni,Scarlett Gruber i Ana Lorena Sanchez.Od kandidata za protagonistu se natječe i Juan Diego Covarrubias.Za ulogu tete od protagonistice se natječu Marisol del Olmo i Laura Luz. Definitivno je potvrđeno,barem zasad,da telenovela ide u termin u 17:00 h umjesto telenovele Despertar contigo.Trenutni radni naslov je La bella Lola.

    OdgovoriIzbriši
  5. E da,Ignacio Sada Madero bi mogao dati sam sebi ulogu u ovoj svojoj telenoveli.Mogao bi odglumiti Lolinog djeda!To bi bila baš urnebesna fora!Zar ne?Pa pogledajte ovog Djeda Mraza sa slike i pogledajte Sadu i sve će vam biti potpuno jasno!:-D

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.