Mejía se vraća u glavni termin


Iako ga sreća nikako nije mazila posljednjih godina, štoviše još od 2009. godine, producent Salvador Mejía Alejandre se ne predaje. Tako je ponovno dobio dopuštenje da se vrati u televisin glavni termin od 21 sat na Las Estrellas. Nedavno je pitao na Twitteru mišljenje fanova jeli bolji naziv "Tierra Salvaje" ili "Tierras Salvajes". Nije poznato što će obraditi. Jedno vrijeme spominjala se "Dos mujeres, un camino", za koju se sada tvrdi da će ju odraditi Emilio Larrosa (što bi značilo da će Larrosa obraditi samoga sebe). Prema pisanju "El Universala", Mejía se vraća s originalom, i to napisanim iz pera kreatora španjolske uspješnice "Velvet". No tu nije kraj. Još jedna verzija spominje obradu peruanskog originala "Hermanos Coraje" iz 1972. godine, koja se vezivala uz Mejíju netom prije nego što se odlučio za "Fuego en la sangre" krajem 2007. godine. Druga verzija pak spominje, ni manje ni više negoli remake američkog klasika "Legenda o jeseni" (orig. Legends of the Fall) iz 1994. godine.

Što se tiče glumačke postave, Marlene Favela je najzvučnije ime dosad za protagonisticu. Prema nekim navodima, navodno se i Gaby Spanic odazvala na Mejijin poziv, i to za ulogu glavne negativke. Još se spominju Fernando Colunga, Danna García, Horacio Pancheri, Christian de la Fuente, Blanca Soto, Aislinn Derbez i Luis Roberto Guzmán. Navodno su César Évora i Diana Bracho već i potvrđeni. Jedno vrijeme šuškalo se da bi protagoniste mogli odigrati Grettell Váldez i Mario Cimarro. Snimanja bi trebala krenuti sredinom siječnja 2017., a novi Mejíjin projekt zamijenit će "La doble vida de Estela Carrillo" u glavnom terminu.

Broj komentara: 10:

  1. Fan mozes li pronaci, ili moze li se pronaci negdje slikey videa sa castinga

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zasad trenutno ništa, samo su probe u tijeku. Ima vremena.

      Izbriši
  2. HOĆE LI BITI SNIMLJENO U FORMATU SERIJE ILI SAPUNICE

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sve su to telenovele, to što se oni žele praviti "važnijima" i zvati "serijama", to je druga stvar... Glavni termin zapravo nikad nisu ni napustile telenovele, izuzev biografske serije o Joanu Sebastianu. To je i više nego jasno, samo neki neće da priznaju. Recimo, Ocampo je već Estelu nazvala telenovelom.

      Izbriši
    2. Luis Roberto Guzmán Y Marlene Favela bili bih fora ko glavni par

      Izbriši
  3. To je istina, pogotovo za termin u 21 sat. To su sve telenovele, nema tu prebelike razlike osim sto kak u serijama se vise baziraju na neke druge stvari npr. Akciju,policiju, i takve stvariba manje na romantiku i ljubav kao primjerice u mujeres de negro i to se meni osobno ne svida. Svaka telenovela bi trebala imatibsve te elemente. I ja bi volio hidjeti blancu soto u tierra salvaje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bi najviše voljela vidjeti Grettell Valdez i Maria Cimarra kao protagoniste šteta što je to bila samo glasina smatram da je Grettell odavno zaslužila glavnu ulogu ima sve što je potrebno a i ja bi voljela vidjeti Blancu Soto ovdje ili Dannu sve kandidatkinje su mi super zasad

      Izbriši
    2. Izgleda da Danna Gracia potvrdena ko glavna glumica

      Izbriši
    3. Ako jest, onda sasvim očekivano.

      Izbriši
  4. Samo da Danna García ne bude glavna junakinja,zgadila mi se nakon one gostujuće uloge u telenoveli Lo imperdonable i nije mi jasno što Salvador Mejía vidi u njoj da je uporno gura u svaku svoju novu telenovelu koju snima,nije niti zgodna niti lijepa,a i nije ništa puno bolja glumica.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.