"La Candidata" skraćena za jedan tjedan


Zbog loših rezultata koje ostvariva telenovela "La Candidata", Televisa je odlučila pomaknuti jedan tjedan ranije premijeru telenovele koja će ju zamijeniti, "La doble vida de Estela Carrillo". Tako su danas javnosti potvrdili Erika Buenfil i Danilo Carrera da "La doble vida de Estela Carrillo" (Ariadne Díaz, David Zepeda) kreće u ponedjeljak, 13. veljače u 21 sat, a ne 20. veljače, kako je bilo planirano. Time će "La Candidata" umjesto planiranih 67 epizoda (broj koji je produkcija iznijela na Twitteru), na kraju imati 62 epizode. Iako joj po gledanosti ide veoma loše, "Kandidatkinju" prate jako pozitivne kritike. Od sjajne glumačke postave, najviše se ističu Silvia Navarro i Susana González, koja prema mnogim mišljenjima opet blista toliko, da iza sebe ostavlja ostatak glumačke postave, pa čak i samu protagonisticu, što joj svakako ne bi bilo prvi put.

Broj komentara: 7:

  1. Ne vjerujemo da je opet gledanost br. 1 zbog čega skraćuju telenovelu.Zašto onda nisu skratili Pasion y poder,Sueño de amor,Hasta el fin del mundo zbog gledanosti?Mora onda tu biti još neka caka!A što se tiče glumačkih sposobnosti Susane González.Pa zar se imalo sumnjalo!?:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Hasta el fin del mundo je imala odličnu gledanost s obzirom kakvu gledanost su imale sve telenovele nakon nje možda televisa onda nije bila zadovoljna s tom gledanošću ali mislim da bi sada bila presretna da im neka telenovela ima takvu gledanost

      Izbriši
    2. Slažem se.A Antoneta,jeli ti imaš podatke kakva su pravila po terminima za minimalne granice gledanosti telenovela?

      Izbriši
    3. Koliko se ja sjećam,Pasion y poder je po tim nekim pravilima po terminima minimalne granice gledanosti imala cca. 8-10 % ispod minimalne gledanosti ali je ipak osvojila meksičku nagradu Premios Tv y novelas za najbolju telenovelu i bila je druga telenovela nakon A que no me dejas koja je osvojila najviše tih nagrada.Pitam se hoće li ista sudbina zadesiti i telenovele Sueño de amor i El hotel se los secretos.

      Izbriši
    4. Koliko se ja sjećam,Pasion y poder je po tim nekim pravilima po terminima minimalne granice gledanosti imala cca. 8-10 % ispod minimalne gledanosti ali je ipak osvojila meksičku nagradu Premios Tv y novelas za najbolju telenovelu i bila je druga telenovela nakon A que no me dejas koja je osvojila najviše tih nagrada.Pitam se hoće li ista sudbina zadesiti i telenovele Sueño de amor i El hotel de los secretos.

      Izbriši
    5. Nemam podatke kakva su pravila po terminima znala sam prije kolika bi trebala biti minimalna gledanost za određeni termin ali sad su sve izmješali sada je Horario estelar u 20h a ove u 21h ni ne znam koja bi to trebala biti vrsta novele kada idu komedije mislila sam da idu u 18h a sad vidim da će El bien amado biti komedija a ići će u 20h a i ne mjere gledanost na području cijelog Meksika kao prije nego samo dio tako da sada ništa ne znam osim da trenutna gledanost nije nimalo dobra

      Izbriši
  2. A stalnobpisubda je odlicna gledanost, na prvom mjestu, a ono pljas.iako je meni jako dobra u posljednje vrijeme, posljednjih dva tri tjedna, sve bolje i bolje. A Susana dovoljno je reci ona je kraljica. Tako raznovrsna glumica, sjajna..

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.