Krenula snimanja "En tierras salvajes"


Nadolazeća televisina estelar telenovela, zamjenica aktualne "La doble vida de Estela Carrillo" (Ariadne Díaz, David Zepeda), "En tierras salvajes" krenula je sa snimanjima. Protagoniste nove produkcije poznatog Salvadora Mejíe Alejandrea igraju Mayrin Villanueva, Diego Olivera, Christian de la Fuente i Horacio Pancheri. Zanimljiv je podatak da je ovo već četvrta telenovela od 2013. godine, u kojoj će Villanueva i Olivera zajedno glumiti (2013. "Mentir para vivir", 2016. "Corazón que miente" i "Mujeres de Negro"), a prema Oliverinim riječima, opet će biti par, jer radnja telenovele započinje upravo njihovim vjenčanjem. Mlađe protagoniste igrat će Emmanuel Palomares i Nerea Camacho, čiji je dolazak na Televisu bila prava bomba. Podsjećamo, Nerea je bila protagonistica kolumbijske superprodukcije "La Esclava Blanca". Ovim projektom Liliana Abud se ponovno vraća u Mejíjin tim, pa je očito da su izgladili probleme i nesuglasice o kojima su brujali meksički mediji prije dvije godine. Priča je originalna, a napisali su je Ramón Campos i Gema R. Neira, inače kreatori španjolske uspješnice "Velvet". Od ostatka glumačke postave, izdvojimo Danielu Romo, Ninel Conde, Ximenu Cordobu, Césara Évoru, Marthu Juliu, Maricruz Nájeru, Salvadora Pinedu i Lisarda. Premijera "En tierras salvajes" zakazana je za 22. svibnja u 21 sat na Las Estrellas.

Broj komentara: 12:

  1. Ovo mi djeluje zanimljivo,glumačka ekipa mi se sviđa,ima dosta poznatih imena,a najviše se veselim Danieli Romo i Horaciu Pancheriu (oni su mi TOP omiljenih glumaca,njih dvoje su mi jedni od najomiljenijih glumaca,Horacio Pancheri me oduševio svojom ulogom u Un camino hacia el destino,a Daniela Romo mi je jedna od najdražih glumica starije generacije,njoj sve uloge stoje i pozitivne i negativke,a ovdje koliko sam vidjela,biti će pozitivka,samo da Mejía ne zasere priču sa svojim glupostima (a bilo je dosta gluposti u njegovim telenovelama),a čula sam da je on poznat po tome što se previše voli miješati i petljati u scenarij

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To upravo i jest problem njegovih projekata. Da dovede J. K. Rowling ili neku tamo x drugu, isto mu je ako će se on petljati i govoriti što će se raditi. Treba pustiti scenariste da budu scenaristi. Zato se i Abud pobunila protiv njega, pa je onda već tri godine sustavno ignoriraju na Televisi, vjerojatno po Mejíjinim naputcima.

      Izbriši
  2. Ali mislim da njih dvoje na kraju ipak nisu raskinulii da će i dalje surađivati (Mejía i Abud),kad se samo sjetim scene iz Uklete Mariane (Mariana de la noche,2003),ima jedna scena u posljednjim epizodama kad se onaj vrač Isidro u bolničkoj sobi pretvorio u sokola,to je jedna od ako ne i najgluplja scena koju sam ikad vidjela u telenovelama,ta scena (pretvaranje čovjeka u sokola,teška debilana,ja veću glupost u nekoj telenoveli još nisam vidjela,bilo je svakakvih glupih scena u raznim telenovelama,ali ovo pretvaranje čovjeka u sokola je vrh,definitivno najveća glupost koju su ikad smislili u nekoj telenoveli)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta žena je dotakla dno s njime... Inače Liliana piše sjajne originale, kad nema nekog da joj tuče orahe nad glavom što treba, a što ne.

      Izbriši
  3. Jel se zna koliko će En tierras salvajes imati epizoda,hoće li biti telenovela,oko 100 epizoda ili kraća serija od 60-80 epizoda tipa La candidata i Las amazonas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih rekla da broj epizoda ovisi o gledanosti. Ma opet kažem, SVE su to telenovele. Eno čak je i "Sin rastro de ti" okarakterizirana kao telenovela.

      Izbriši
  4. Mejía je u jako dobrim odnosima s vlasnikom Televise zato i može raditi sve što mu se prohtje i njegove se želje ispunjavaju bez prigovara,da nije u toliko bliskim odnosima s vlasnikom Televise,mislim da bi oni njega već odavno najurili s Televise s obzirom da mu telenovele posljednjih godina nisu baš pretjerano uspješne i neslavno su propale (fracaso tipa Corazón salvaje (2009),La tempestad (2013),Lo imperdonable (2015)...),netko je na jednom forumu napisao da je Salvador Mejía sveta krava Televise.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma evo dočim vidiš da se opet vraća u glavni termin, jasno je koliko je sati. Nema potrebe uopće ni raspravljati dalje.

      Izbriši
  5. Mislim da se salvador mejia ima pravo mijesati h scenarij kao i svaki drugi producent u bilo kojoj seriji jer ipak su oni glavni. Ako smatraju da nesto zele promijeniti njihovo je to pravo iakk ja takoder mislim da ne trebaju jer to je posao scenarista. I mislim da se salvador nece mijesati u scenarij. Mislim da ce ovo biti super telenovela k jest telenovela a ne serija iako to je zapravo jedno te isto. Trebala bi imati oko 80 epizoda. Scenarij pisu oni koji su napisali seriju Velvet, nisam gledao alj kazu da je bila odlicna. Tako da vjerujem da ce i ovo biti sjajna prica i salvador nije pogrijesio sto ih je uzeo. Presretan sam sto je Mayrin protagonistkinja, imajj sjajnu glumacku ekipu kao i uvijek kod Salvadora, nije nikakvo cudo! I posebnk mk je drago sto obitelj Otero cine tako sjaje glumice i glumci. Daniela i Cesar roditelji od horacia, christiana i diega. Stvarno sjajno.

    OdgovoriIzbriši
  6. En tierras salvajes je već jubilarna 10.telenovela u kojoj ponovno zajedno rade i surađuju Salvador Mejía i César Évora,a César je jednom bio izjavio da najviše voli raditi sa Salvadorom jer mu on daje potpunu slobodu u oblikovanju likova koje glumi

    OdgovoriIzbriši
  7. Tek su počeli snimati,a već je došlo do promjene,nova protagonistica je Claudia Álvarez,Mayrín Villanueva je napustila telenovelu-razlog-navodno ima previše obaveza

    OdgovoriIzbriši
  8. Ovo mi jednostavno miriše na dobro!:-)

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.