Mapat priprema "El Engaño"


Producentica telenovela poput "Nasljednice s Vendavala" (orig. La Mujer del Vendaval) i "Zrela ljubav" (orig. Piel de Otoño), koje smo svojedobno mogli pratiti na našim televizijskim postajama, Martha Patricia López de Zatarain, ili jednostavno poznatija kao Mapat, priprema novu telenovelu. Prema njezinim riječima, njezina uhodana scenaristička ekipa priprema originalnu priču, što će biti prvi put u njezinoj karijeri otkako obnaša funkciju producentice na Televisi još od 1996. godine. Projekt trenutno nosi radni naziv "El Engaño", a za protagonistice se spominju Ana Brenda Contreras i Thelma Madrigal, inače obje televisine protagonistice zahvaljujući upravo producentici Mapat, koja je Anu lansirala kao protagonisticu telenovelom "Zauvijek zaljubljeni" (orig. Juro que te amo), te Thelmu u svojoj posljednjoj produkciji "Corazón que miente"."El Engaño" će naslijediti termin kojeg će joj prepustiti producent Salvador Mejía i njegova "En tierras salvajes", čija su snimanja nedavno započela. Međutim, posljednjih dana neki meksički novinari izvještavaju da je došlo do novih promjena na Televisi, te da je odlučeno da "En tierras salvajes" neće ići u glavnom terminu (21 sat), nego u terminu od 19 sati na Las Estrellas. U tom terminu su se prikazivale dvije posljednje Mapatine produkcije: gore spomenuta "Corazón que miente" (Thelma Madrigal, Pablo Lyle) i prije nje "La Sombra del Pasado" (Michelle Renaud, Pablo Lyle).

Broj komentara: 10:

  1. Upravo sam procitao da mapat ipak treba ici poslije lucero suarez u 19.. nevjerujem da ce maknuti mejiu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mejia tesko ce ga maknuti iz termina 21 ide po nekoj logici nova Mejia sapunica bih trebala zapoceti 22. 5, u terminu 21 sati Lucero suarez njen je projekt tek krenuo s emitiranjem ona je izjavila da ce njen projekt imati 107 epizoda to spada kraj u srpnju i treba uzeti mogucnost produzenja ako bude imala dobre rezultate jedino ostalje mogucnost povratka Roberta Gomeza Fernadeza ili Angeli Nesmin u termin 21 sati nakon mejia

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Telenovela,ne sapunica! Razlika je!

      Izbriši
    2. Produžetak epizoda ne ovisi samo o gledanosti!Pa sjeti se fijaska po gledanosti zvanog Hasta el fin del mundo koja je imala 191 epizodu ili pak fijaska po gledanosti Pasion y poder koja je imala 136 epizoda!

      Izbriši
  3. Ali u svakom slucaju bih volio da Ana bude protagonistkinja vrijeme je da se vrati. I definitivno mislim da Mapat zasluzuje udarnj termin. Ali ona ce napraviti jednako dobru telekovelu svakako ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nece Mapat ici u 19 roberto fernadez gomez priprma busku on ide nakon lucero surarez

      Izbriši
  4. Baš mi je drago zbog ovog novog događaja!:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prica se da ce se telenovela raditi o bliznakinjama.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.