Televisa: Produžetak aktualnih telenovela


Ponukani zadovoljavajućim rezultatima koje ostvarivaju, Televisa je odlučila produžiti trajanja svoje dvije aktualne telenovele: "El Bienamado" (Jesús Ochoa, Mariluz Bermúdez, Mark Tacher) i "Enamorándome de Ramón" (Esmeralda Pimentel, José Ron). Vijest o produžetku prve telenovele potvrdila je televisina popodnevna emisija "Cuéntamelo Ya", dok je vijest o produžetku druge jutros prenio televisin novinar Juan José Origel. Koliko je produžena Nicandrova "El Bienamado" nije konkretno rečeno, dok Origel za "Enamorándome de Ramón" navodi brojku od 30 dodatnih epizoda, čime bi se ukupno telenovela trebala popeti na trajanje od 137 epizoda (zasad). Osim toga, prema istom izvoru, glumačkoj postavi Suárezine "Enamorándome de Ramón" pridružuje se Rossana San Juan. "Enamorándome de Ramón" i "El Bienamado" emitiraju se na televisinom Las Estrellas od ponedjeljka do petka u terminima od 19 i 20 sati. Valja napomenuti da je popodnevna "Mi adorable maldición" (Renata Notni, Pablo Lyle) otpočetka planirana na trajanje od sedam mjeseci, čime se uz iznimku "La doble vida de Estela Carrillo" (Ariadne Díaz, David Zepeda) može zaključiti da je etapa kratkih telenovela na Televisi završila i prije nego što je realno i zaživjela.

Broj komentara: 6:

  1. Onda je ova godina jako dobro krenula dvije tenovele dobijaju produzenje

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolje da sve imaju katastrofalnu gledanost , pa da nema produženja . Jer ovo produženje je samo uništavanje novela , ništa drugo . Bolje 10 kratkih sa 60-80 ep. negoli 2-3 sa 130-140 ep.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super sto dobivaju produzenje to govori da se popravlja

    OdgovoriIzbriši
  4. Zadovoljna sam.Iako,dobra gledanost ne ovisi o broju epizoda.Primjer:Hasta el fin del mundo,Pasion y poder i Sueño se amor.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko se sjećam po onom što sam čitala,mislim da je Hasta el fin del mundo imala dosta dobru gledanost,oko 20%,pa su se onda sve ove serije nakon nje srozale i drastično prepolovile gledanost u glavnom terminu

      Izbriši

Pokreće Blogger.