Altair Jarabo ostala bez protagonističke uloge


Čini se kako Altair Jarabo definitivno nije suđeno da bude protagonistica. Naime, nakon što je W Studios objavio da je ona protagonistica njihove nadolazeće serije "La Bella y las bestias", danas pak druga priča. Što se zapravo moglo dogoditi - nije jasno, no službeni Instagram profil produkcije telenovele danas objavljuje (a profil produkcijske kuće potvrđuje) sliku Esmeralde Pimentel kao protagonistice dotične telenovele! Međutim, ovo nije prvi put da se mijenja protagonistica dotične serije, jer je naime, ako to možemo tako nazvati "originalna" protagonistica bila Sara Corrales. Podsjećamo, Esmeralda je tek završila snimanje "Enamorándome de Ramón", koja će se od meksičke publike oprostiti u nedjelju, 30. srpnja. S dotičnog profila produkcije nestale su sve fotografije, na kojima je bila Altair. Druge dvije protagonistice ostale su nepromijenjene: Cassandra Sánchez Navarro i Macarena Achaga.

Objavu dijeli La Bella y Las Bestias (@labellaylasbestiasoficial)

3 komentara:

  1. Ma sigurno je neki privatan razlog sa Altairine strane,ne vjerujem da bi je oni tek tako odbacili!A što se tiče Esmeralde, ovdje će ona svakako biti super! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nisam baš sigurna jer je već bio jedan isti slučaj kad su odbacili Mayrin Villanuevu iz Tierras salvajes sječas se? Šteta zbog Altair ali super mi je Esmeralda i napokon je u nekoj normalnoj seriji

      Izbriši
    2. Ali mi ni u jednom ni u drugom slučaju ne znamo kompletnu istinu!

      Izbriši

Pokreće Blogger.