Angelique Boyer stigla u Brazil


Možda i najuspješnija televisina protagonistica mlađe generacije, karizmatična Angelique Boyer stigla je u Brazil. Na poziv brazilske televizijske kuće SBT-a, koju veže blisko partnerstvo s Televisom, Angelique će gostovati u nekoliko emisija, među kojima se ističe tradicionalna "Domingo Legal", koja je već i ranije ugostila neka velika i zvučna imena iz svijeta telenovela, poput Lucero ili Gaby Spanic. Angelique je sletjela i po prvi put stupila nogom na brazilsko tlo jučer oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu, i to na aerodrom u Sao Paolu. Dočekala ju je vojska fanova, a kakva je atmosfera bila, možete provjeriti na objavama ispod. Angelique u svojoj karijeri ima četiri protagonističke uloge na Televisi. Čak tri telenovele ("Teresa", "Abismo de Pasión" i "Lo Que La Vida Me Robó") prelazile su gledanost od, za današnji pojam, nevjerojatnih 30%. "Vlasnica" je čak tri od četiri najgledanija finala posljednjih godina na Televisi (gore spomenute tri telenovele). U posljednje vrijeme šuška se da joj Televisa nije htjela obnoviti ekskluzivni ugovor, što se još uvijek ne može sa sigurnošću tvrditi. Nedavno je na Twitteru objavila post (čovjek ne zna što ima dok ne promijeni kuću) koji je mnoge, barem zasad, naveo na pogrešan zaključak. Naime, Angelique se nedavno doista preselila, no nije htjela otkriti radi li se o novom stanu, ili pak kući svojeg partnera, Sebastiana Rullija.



Objavu dijeli FanBoyerRulliBrasil🇧🇷 (@fanboyerrullibrasil)

Broj komentara: 13:

  1. Sve se vise prica da Angeliuqe i Maite da napustaju televisu mnogi mogu ih zamnjniti s Sandrom E kojom iseka ugovor s Telemndom Anu Lorenu S. ili Scarlet G. Televisi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ne samo to!Izgledno je da Maite prelazi na Telemumdo gdje će odigrati protagonističko par skupa sa Davidom Chocarrom u telenoveli Al otro lado del muro a ko-protagonistica bi trebala biti ili Ana Lorena Sanchez ili Litzy.A što se Sandre tiče,ona je ušla u igru za protagonističku ulogu u Televisinim telenovelama Papa a toda madre i El engaπo.

      Izbriši
  2. Meni je ona tako divna,tako krasna,tako slatka,tako simpatična!Volim ju!:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne meni je antipatična bez veze i nikad ju nisam voljela ali dobra je glumica ali samo to

      Izbriši
    2. ANGELIUQE MENI SUPER

      Izbriši
    3. Misliš,fizički antipatična ili?Ja mislim da je ona jedina latinoamerička glumica koja je prije tridesete godine života osvojila dvije nagrade Tv Premios y novelas za najbolju protagonisticu.

      Izbriši
  3. Što se tiče Boyerkinog daljnjeg angažmana općenito,izgleda da je ipak istina da joj je Televisa odbila produljiti ugovor ilo obrnuto jer se priča da ona prelazi na Tv Aztecu gdje će dobiti protagonističku ulogu u telenoveli La hija prodiga gdje bi joj mamu trebala odigrati još jedna Televisina odmetnica,Azela Robinson,kojoj je također istekao ugovor!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovi strvinari vrištu za njom više nego za Veronicom Castro!:-D

    OdgovoriIzbriši
  5. I,jupi,Angie nam ipak ostaje!:-)

    OdgovoriIzbriši
  6. jao ali nju ne volim ali jedobra glumica sto je je

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.