'Renacer' neće ići u glavnom terminu?



Kako tvrdi meksička novinarka Lupita Reyes, čija je kolumna upravo izašla, nova telenovela producenta Carlosa Morena Laguilla, "Renacer" neće se prikazivati u glavnom terminu na Las Estrellas, kako je dosad bilo odlučeno nego će ići u, za producenta Morena pomalo standardnom terminu od 19.30 sati ("Kad zavolim, vrijeme stane", "Prkosna ljubav", "Quiero Amarte", "Voli me zauvijek). "Renacer" je nova verzija kolumbijske uspješnice "Señora Isabel", koja je već doživjela nekoliko verzija, čak i meksičku ("Mirada de Mujer", Azteca). Prema šuškanjima, najveće favoritkinje za glavnu ulogu su Gaby Spanic i Leticia Calderón. Lupita usput potvrđuje da je novi projekt producenta José Alberta Castra prerada još jedne kolumbijske uspješnice, ovog puta "La Ley Del Corazón", o kojoj smo Vas već ranije izvještavali.

Broj komentara: 9:

  1. Onda ko ide u glavni termin Sto se dogada s Robertom Fernandezom Gomezom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimljivo mi je ovo... Ona stvar što bi trebala zamijeniti CET, trebala bi već biti praktički spremna za snimanja, a ovdje još ni glumačka postava nije popunjena. A opet s druge strane, ako će Castro u 19.30 nakon Nesme (kako tvrdi Lupita), rano je da se ovo spominje. A glavni termin mogu popuniti hrpom serija koje su pravili za Blim, tijekom emitiranja LP spominjala se i "Las Buchonas" u glavnom terminu.

      Što se tiče RGF, on se spominjao za hrpu projekata i priča, izgleda da Peña-Blanco pišu novu telenovelu i da bi htjeli da ju on ili Estrada produciraju, kao što je RGF producirao njihovu ECDLP. Vidjet ćemo, zasad ništa od njega.

      Izbriši
    2. A nista neka stave onu seriju sto snima Esmeralda P. U glavni termin i sto je s drugom sezonom La doble vida Estela Carrilo i La Piloto jeli to okazano

      Izbriši
    3. Za LP je samo Billy Rovzar rekao da će biti druge sezone i na tome je ostalo (sumnjam da će je biti). Što se tiče LDVDEC, svi glumci tvrde da će biti druge sezone, ali to je samo hir Ocampo jer telenovela ju ne zaslužuje zbog neuspjeha (veliki u Meksiku, još veći u SAD-u). Čisto sumnjam da će je biti, ali eto ako je bude, onda se zna zašto. Ili zbog koga, bolje rečeno. Može joj se.

      Izbriši
  2. Ja mislim da ce Castrova sapunica zavrsiti u glavnom termin nakon CET

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ne bi me čudilo... Nikad se nisu saznali točni uvjeti njegovog ostanka na Televisi.

      Izbriši
    2. Vino el amor je bila dosta dobro prihvacen u SAD i Mesiku pa se ne bih cudila da mu bude nagrada glavni termin

      Izbriši
    3. Vrlo moguće. Čak je i Univisionu uspio zaustaviti pad gledanosti nakon "Tres Veces Ana", što ju je samo dodatno posramilo i pokazalo da je ipak bilo do telenovele. I ne samo da je zaustavio pad gledanosti, nego ju je još i podigao.

      Tako da, ako bude nagrade, sasvim očekivano.

      Izbriši
  3. Meni su Castrove tenovele sasvim ok bolje su nego od Meijia taj svaku unisti Que bonito amor kazu da nema veze s kolumbijskom verzijom La imperdonable isto unisteno Las Amazonas djeluje meni ok ne znam nisam fan tenovela sto producira Salvador Meijea

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.