Claudia Ramírez krivi Televisu



Nakon što su u stravičnoj prometnoj nesreći na autocesti između Cuernavace i Méxica poginule tri osobe iz produkcije Angelli Nesme Medine koje su se vraćale sa snimanja aktualne "Me Declaro Culpable", među njima Maru Dueñas i Claudio Reyes Rubio, na Twitteru se oglasila Claudia Ramírez te izravno optužila Televisu za izrabljivanje svojih zaposlenika. Iako još uvijek nije dostupno službeno policijsko izvješće o uzroku nesreće, Claudia smatra da su razlozi nesreće umor i iscrpljenost vozača, te je dodala hashtag u kojem Televisi poručuje da već jednom prestane izlagati njihove živote opasnostima. Kasnije je malo ublažila retoriku te poručila svim televizijskim kućama da se prestanu igrati s ljudskim životima. Da nije jedina koja smatra da televisini vozači prekomjerno rade, potvrdili su i ostali televisini glumci; što kroz retweetove, što kroz lajkove, a neki čak i vlastitim porukama.

Claudijine poruke retweetala je Marcia Coutiño te se i sama pridružila hashtagom #bastadeexponervidas ("Prestanite izlagati živote"). Pridružili su joj se José Carlos Farrera, Mauricio Abularach, Natalia Guerrero, Azela Robinson i Esmeralda Pimentel. Svoje mišljenje napisao je i glumac Eduardo España, poručivši svima da više pažnje obrate koliko se vozači odmaraju jer ipak, kako se i svima nama događa u životu, kada uđemo u auto s nekim, svoj život stavljamo u njegove ruke. Njega su retweetali Lourdes Reyes, Irina Baeva, Aida Guajardo i Luis Gatica. Potaknut Claudijinom inicijativom ili ne, oglasio se i José Ron, napisavši  vrlo diplomatski i odmjereno kako iako ne zna razloge nesreće, nada se kako će se prilagoditi satnice i vrijeme potrebno za odmor vozačima, koji rade u raznim produkcijama.

Malo upućenijim fanovima latinoameričkih telenovela vrlo je poznata stvar poprilično zanimljiv karakter Claudije Ramírez, koja se svako malo nađe u fokusu zbog činjenice da doista nema dlake na jeziku te da svako malo izravno kritizira Televisu. Tako je, primjerice, pred televisinim kamerama "mrtva hladna" jasno dala do znanja da je prihvatila Mejíjinu "Lo Imperdonable" (Ana Brenda, Iván Sánchez) samo zato jer se od nečega mora živjeti. Na meti njezinih kritika prije nekog vremena našla se i televisina jutarnja emisija "Hoy". Inače, televisina "Sin Tu Mirada" (Claudia Martín, Osvaldo de León), gdje će Claudia glumiti stariju protagonisticu, sutra kreće s emitiranjem na televisinom Las Estrellas.



Claudia je utjelovila sjajnu negativku Rebeccu iz, nama odlično poznate, "Boje strasti" (orig. El Color De La Pasión), koja je nastala 2014. godine.

Nema komentara

Pokreće Blogger.