Televisa: Otkazana 'Renacer'?



Izgleda kako je novi projekt producenta Carlosa Morena Laguilla, telenovela "Renacer", otkazan. Tako tvrdi radijska novinarka Maxine Woodside u svojoj jučerašnjoj emisiji. Što je se dogodilo, nije jasno. Međutim, već odavno se potiho priča o svađi Marthe Carrillo i Rosy Ocampo. Naime, Carrillo je svom silom htjela dovesti Gaby Spanic na Televisu da protagonizira televisinu verziju aztecine uspješnice "Mirada De Mujer". Pokušala je to i ranije, dok su još radili na "Mujeres De Negro", međutim Azteca je tada još uvijek imala ugovor sa Spanic i nije to dopuštala (slično je se dogodilo i 2007. godine oko prelaska Silvije Navarro na Televisu). Još prije više od mjesec dana, jedan je izvor iz Televise pisao o žustroj svađi između Carrillo i Ocampo. Nedugo nakon toga, "Renacer" iznenadno biva spuštena iz glavnog termina u onaj od 19.30 sati, a glavni termin dobiva producent José Alberto Castro i njegova "El Despacho" (Ana Brenda, David Zepeda), koja se već snima (a trebalo je biti baš suprotno: Castro u 19.30 h, a Moreno u 21.30 h). 

Nedavni produžetak "Caer En Tentación" ide u prilog tome da je došlo do neke neočekivane promjene u planovima, budući da se nasljednica "Me Declaro Culpable" u terminu od 19.30 sati očekuje tek u ožujku 2018. godine, a kako će novom odlukom "El Despacho" zamijeniti "Caer En Tentación" i to u veljači, puno manje je vremena imao producent Castro (bez produživanja, "Caer En Tentación" bi završila već u siječnju 2018., a u obzir treba uzeti i praznike i vrijeme koje se neće raditi oko Božića i Nove godine), pa je zato dobio još dva tjedna.

"Renacer" je već imala definiran dobar dio glumačke postave. Protagoniste bi utjelovili Leticia Calderón i Pablo Lyle. Leticijinu najbolju prijateljicu utjelovila bi Alejandra Barros, a sestru Cecilia Gabriela. Protagonističinu majku utjelovila bi veteranka Adriana Roel. Uloga protagonističine kćeri bila je ponuđena Michelle Renaud, no ona se odlučila za producenta Nicandra Díaza Gonzáleza i njegovu "Hijas De La Luna". Da se možda radi o "osveti" Ocampo, pokazuje i primjer nekad najpoznatije meksičke producentice i jedne od najutjecajnijih žena u državi, Carle Estrade. Naime, Estrada je već bila započela snimanja biografske serije o Silviji Pinal, kada je iznenada došla naredba da se projekt otkaže, na što je Estrada, kako se tada pisalo, poludjela i napravila veliki skandal u Televisi. Kako se dalje pisalo, osiguranje tjednima nije dopuštalo ulazak Estradi u televisine prostorije, dok se ne smiri. Inače, nakon više od pola godine od otkazivanja, ovih dana su napokon krenula snimanja dotične biografske serije.

Još početkom ovog tjedna, televisin novinar Juan José Origel napisao je kako bi nova MaPatina telenovela (producentica koja je isto imala problema s Ocampo), "Tenías Que Ser Tú", trebala ići po završetku aktualne "Me Declaro Culpable", što su mnogi shvatili kao pogrešku prilikom pisanja, budući da je "Renacer" ta koja će naslijediti termin, ili je barem trebala... Pratimo daljni razvoj situacije.

Broj komentara: 9:

  1. Ja sve to smatram jednim ogromnim žutim tračem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije ovo trac vec sam negdje procitala da je otkazano..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne daj Bože!Nadam se da je samo odgoda u pitanju!

      Izbriši
  3. Ništa nova na toj Televisi. Očito ih već žuljaju niski rezultati gledanosti.

    A zanimljivo je primijetiti kako uvijek otkažu onima koji se trude napraviti nešto novo i originalno (sjetimo se Giselleine "Madre substitute"), a jedina dvojka koja odolijeva svemu su Mejia i njegova družica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se kod Morena i njegove ekipe uvijek sviđalo što u svaku priču nastoje utkati nešto svoje, dati im neki svoj stil, ne samo copy-paste kako rade mnogi drugi. Nekad to ispadne dobro, nekad manje dobro, ali barem se trude, i to je veoma pohvalno.

      Službeno je priopćenje da žele originale, a prije par dana im krenula Esmeralda... Haha! Ma daj.

      Izbriši
    2. Ma nije sve ni u gledanosti!

      Izbriši
  4. Nazalost je tako nitko ne moze nista Meiji i zenici a ostali dobri producenti njima samo otkazivanja.Televisa pada sve dublje i dublje grrr...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čisto sumnjam da su njih dvoje toliko moćni!

      Izbriši
    2. Donedavni predsjednik Televise im je najbolji prijatelj. Čisto sumnjam da će ih nova vrhuška manje štititi.

      Izbriši

Pokreće Blogger.