Jacqueline Bracamontes nosi treće dijete


Meksička glumica, model i voditeljica, Jacqueline Bracamontes, ponovno je trudna. Nakon što je prije nekog vremena meksički TV Notas o tome pisao, prije dva sata i sama Jacky je vijest potvrdila putem svoga profila na Instagramu.




Jacky sa suprugom Martinom Fuentesom, s kojim je u braku od 2011. godine, ima već dvije djevojčice. Prije nešto više od pola godine, njihovu obitelj potresao je skandal uzrokovan pisanjima časopisa TV Notas. Naime, spomenuti časopis objavio je fotografije na kojima je Martin snimljen u društvu par žena u poznatom ljetovalištu, Cancúnu. Jacqueline se nikada nije javno očitovala o tom skandalu, dok je Martin tvrdio da su sve izmišljotine i da nikada nije vidio sporne fotografije jer nema vremena gledati fotografije za koje zna da su "izmišljene".

Bracamontes je, vjerojatno, jedna od hrvatskoj publici najpoznatijih zvijezda latinoameričkih telenovela. Prvi put mogli smo je vidjeti u Mejíjinoj "Između ljubavi i mržnje"(orig. Entre el amor y el odio), zatim u "Rubí" i "Ružnoj ljepotici"(orig. La fea mas bella). Potom su uslijedile "Slomljeno srce"(orig. Heridas de amor) te "Magična privlačnost"(orig. Sortilegio), telenovele gdje je lijepa Jacky igrala glavne uloge.


3 komentara:

  1. Jacequeline Bracamontes nije glumila u la fea mas bella...

    OdgovoriIzbriši
  2. Jacqueline Bracamontes nije glumila u la fea mas bella

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.