"Strast i moć" nakon "Dragocjenog bisera" na HRT-u


Poznata je zamjenica "Dragocjenog bisera" na HRT-u. Iako su postojale indikacije da kreće Globova estelar telenovela "Imperio", na kraju ćemo ipak dobiti jednu estelar telenovelu, no od druge produkcijske kuće - Televise! Tako se najveća latinoamerička diva vraća u "podnevni" termin na HRT-u nakon dvije brazilske telenovele, i to na velika vrata, telenovelom "Pasión y poder", koja nosi naziv "Strast i moć". Prva epizoda prikazat će se 12. veljače, u 12:25 h, na HRT 1.

Protagoniste igraju Susana González i Jorge Salinas, dok negativce igraju Fernando Colunga i Marlene Favela. Ostatak glumačke postave satkan je od vrlo relevantnih imena iz svijeta telenovela, poput Michelle Renaud, Altair Jarabo, Raquel Olmedo, Alejandro Nones, Juan Pablo Minor i drugih. Na čelu produkcije stoji José Alberto Castro, kojem je ovo tek druga telenovela na HRT-u, usprkos činjenici da se radi o jednom od najpoznatijih i najuspješnijih producenata. Prva mu je bila "Acapulco, dušom i tijelom"(orig. Acapulco, Cuerpo y Alma), koja se emitirala na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije od 11. travnja do 21. studenog 1997. godine, dakle prije gotovo 20 godina.

Jeste li zadovoljni odabirom?

AŽURIRANJE(22. siječnja, 20:51 h):

Na upit što slijedi nakon "Dragocjenog bisera", HRT je, prije sat vremena, potvrdio da kreće "Pasión y poder".



32 komentara:

  1. Da jesam posto je pasion y poder jedna od 4 sapunice iz televise iz 2015 koje bih voljela vidjeti kod nas

    OdgovoriIzbriši
  2. a ono, počeo sam je gledati i nakon 15-ak epizoda odustao kako je radnja usporena, i opet pogledao prije tjedan dana nesto i radnja se pomakla samo za jedan metar... ali neka televise kod nas, ako bude dobra mozda onda i doma tv pocne vracati.

    OdgovoriIzbriši
  3. a slažem se a glavni problem je dome tv u ovih 5 godina otkad su počeli s prikazivanje sapunica uvijek je isti glumci Maite Perroni , Ana Brenda Contreras , Fernando Colunga , Sebastián Rulli , William Levy da ja volim ove glumce ali mislim da su je ljudi zasitili Perroni , Contreras , Rulli , Colunga , Levy mislim da pokušaju s David Zepeda , José Ron , Gabriel Soto ili s Esmeralda Pimentel , Zuria Vega ili Ariadne Díaz s drugim glumcima ili s nekom iz neke druge produkcije Telemundo , Venevisión ili TV Azteca

    OdgovoriIzbriši
  4. Opa,ovo je bilo extra brzo,niije još niti u Meksiku završila sa emitiranjem,a hrvatska televizija ju je već otkupila i za manje od mjesec dana već počinje sa prikazivanjem

    OdgovoriIzbriši
  5. Pasion y poder nisam ocekivala sam nesto o iz terima 18 ili 19 sati jedva cekam bitno je da je televisa u pitanju

    OdgovoriIzbriši
  6. "Pasión y poder super nadam se da će biti još novih serija latino na doma tv i nova tv mislim sve govori uspeh el principe na novoj tv a nije turska ni hrvatska ni indijska serija već španjolska i da je to naznaka da bih se serije latino vratiti na novu tv ili na domu tv

    OdgovoriIzbriši
  7. Bravo za HRT, Televisa mi je ipak najdraža!
    I mala korekcija, Acapulco dušom i tijelom nije išao na prvom, nego na drugom programu HRT-1 i tu u popodnevnom terminu. Tada je još HRT imao jednu telenovelu u 12:30 na HRT 1 i jednu oko 17:30 na HRT 2.

    OdgovoriIzbriši
  8. Divlja mačka ima još mjesec i pol emitiranja do kraja što misli te što će staviti staviti hoće li ići neka stara sapunica koja je bila na Doma tv ili će porvati neku novu za popodnevni termin

    OdgovoriIzbriši
  9. Korekcija - ide brazilska telenovela "Imperio", no kako ga nisu titlovali do kraja, ići će talijanska 12-dijelna serija "La dama velata". PyP nije otkupljen, to je EMDT nešto krivo prenio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez veze a pasion y poder sto je s tim imali je hrt

      Izbriši
    2. Evo, pisala sam HRT-u, nadajmo se da će biti ljubazni i odgovoriti te razjasniti ovu situaciju.

      Izbriši
  10. Jel istina da ide neka ta talijanska od 12 epizoda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa evo vidite, prije tri sata su mi odgovorili da ide "Pasion y poder"...

      Izbriši
  11. Ne znam ko je tu vise lud zbunjen normalan ja vise nikome ne vrerujem sutra izlazi raspored za 12 , veljace cu biti svi pametniji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. fan da se tebe pita koje bih tih sapunice stavila na Doma tv i koje bih imale dobru gledanost i u kojem terminu

      Izbriši
  12. Bas tako sutra je raspored do 12 zapravo u ponoc.. Pa da vidimo

    OdgovoriIzbriši
  13. Pasion y poder je dobra sapunica posebno mi se svidaju likovi gabriela alonso cunsuelo i regina

    OdgovoriIzbriši
  14. 12 veljace je neka dama pod velom, talijanska serija od 12 epizoda.. Ajde molim te Fan im napisi mail kako objasnjavaju to da kazu da ide PYP a ide nesto drugo ili ako neces ti ja cu..

    OdgovoriIzbriši
  15. Ide dama pod velom 12 epizoda, tako piše na HRT1 rasporedu.

    OdgovoriIzbriši
  16. Fan aj mi daj e mail adresu na koji si im ti slala mail..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sluzba.gledatelja@hrt.hr Ma vjeruj mi da nema smisla svađati se i prepucavati. Bila PyP ili Imperio, nećemo se usrećiti ni sa jednom ni sa drugom. Jedino eto što PyP ima puno manje epizoda i prije bi završila. Misliš evo ljubazni su i žele odgovoriti, na kraju ispadne da te lažu.

      Izbriši
  17. Bas to, ali cu njima napisati mail.. Necu biti bezobrazan, ali da vidim hoce li se udostojiti odgovoriti i sta ce reci. Ako odgovore biti ce jako zanimljivo vidjeti sta ce odgovoriti. A ja cu vam tu javiti.. Cim budrm znao nesto..

    OdgovoriIzbriši
  18. Mislim da vam ništa ne moram previše pisati sve sami vidite..

    Poštovanje, možete li mi reći ili objasniti zašto u rasporedu za hrt1 od 12. veljače U 12.20 piše da ide neka talijanska serija Dama pod Velom ako ste potvrdili da ide meksička telenovela Pasion y Poder.. Što je tu zapravo istina? Jako bih volio da mi odgovorite.. Srdačan pozdrav..

    Sluzba za korisnike 09:58 (prije 5 sati)
    Poštovani, zahvaljujemo na Vašemu javljanju i povjerenju. Nakon telenovele Dragocjeni biser emitirat ćemo talijansku seriju dama pod velom od 12 epizoda a što će se emitirati nakon navedene za sada nemamo informaciju. Ja još napišem a da li je imate otkupljenu da bi mi odgovorili da također nemaju tu informaciju.. lažovi i prevaranti..











    Nakon telenovele Dragocjeni biser emitirat ćemo talijansku seriju Dama pod velom od ukupno dvanaest epizoda, a što će se emitirati nakon navedene za sada nemamo informaciju.



    Želimo Vam uspjeh i svako dobro.



    OdgovoriIzbriši
  19. Trebali ste ravnatelju programa Saši Runjiću poslati e-mail.Ovako nemate pravovaljane informacije!

    OdgovoriIzbriši
  20. Fan,zašto je u tvom članku na dopisu zamućen elektronski potpis osobe koja ti je odgovorila?Kako ćemo mi znati tko ti je odgovorio ako to ne vidimo?

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.