Ljubavi koje su se glumile, pa na kraju i stvarnost postale...

ARIADNE DIAZ I JOSE RON
Upoznali su se na snimanju La mujer del vendaval, te nedavno, nakon dosta šuškanja konačno i priznali - "Da, volimo se!". Vidjet ćemo koliko će ova romanca potrajati.

ERIKA BUENFIL I EDUARNO YANEZ
Iako je TVnotas objavio senzacionalnu vijest u kojoj tvrdi su Eduardo i Marjorie de Sousa zapravo zajedno, mora se priznati da između Erike i Eduarda ima neosporive kemije.
I Erika nije htjela ništa potvrditi, ali njezine izjave medijima u kojima spominje Eduarda s velikim divljenjem i zanosom, govore dovoljno.

JULIAN GIL I DANNA GARCIA
Upoznali su se prije dobrinjak godina, a sve je upućivalo da se nisu razdvajali jedno od drugog tijekom pauza između snimanja svojih telenovela. Čak su se i tijekom dodjele nagrada "Los 50 mas bellos de People en espanol" javno poljubili, no sve je službeno završilo 5 mjeseci poslije.

GABRIEL SOTO I ZURIA VEGA
Usko su surađivali tijekom snimanja Un refugio para el amor, tijekom kojega su krenula i svakojaka tračanja o njihovom međusobnome odnosu. U prilog tome, svakako je išla i velika bračna kriza između Gabriela i njegove mu supruge Geraldine Bazan, s kojom ima kćer. Također je se i pričalo o zanesenosti Zurie tijekom svake scene koju je snimala s Gabrielom, no pred kraj telenovele i Gabriel se javno izmirio s suprugom te su prebrodili još jednu u nizu od bračnih kriza.

AARON DIAZ I LOLA PONCE
Upoznali su se tijekom snimanja El Talisman-a, te se jako i zbližili te se i Aaron rastao od svoje dotadašnje supruge Kate Del Castillo, te su Lola i on nedavno postali i roditelji.

ANGELIQUE BOYER I JOSE ALBERTO CASTRO
Castro je producent slavne Terese koja je donijela svjetsku slavu Angelique Boyer, te su nedugo nakon toga krenula i šuškanja, kako je Angi u vezi s 20-ak godina starijim producentom, te su uskoro i oni prestali da se skrivaju i javno su objavili svoju vezu.

JENCARLOS CANELA I GABY ESPINO
Možda i najomiljeniji par današnjice. Upoznali su se tijekom snimanja Mas sabe el diablo i iako je Gaby bila u braku, upustili su se u vezu te se uskoro i Gaby rastala od svoga supruga Cristobala s kojim ima kćer. Jencarlos i Gaby su nedavno postali roditelji maloga Nicolasa.

PABLO MONTERO I LUDWIKA PALETA
Ušli su u vezu tijekom snimanja Duelo de pasiones iako je Ludwika bila udata žena. Sve su mediji razotkrili kad su ih uhvatili kako se strastveno ljube u jednome restoranu u Ciudad de Mexicu.

MAYRIN VILLANUEVA I EDUARDO SANTAMARINA
Upoznali su se pri snimanjima telenovele Yo amo a Juan Querendon te iako su oboje bili zauzeti(Maryn je bila udata za Jorgea Pozu, a Eduardo u 3-godišnjoj vezi s Susanom Gonzalez) upustili su se u vezu. Oženili su se 2009. godine, negirajući da su ljubovali na snimanjima spomenute telenovele.

SILVIA NAVARRO I CRISTIAN DE LA FUENTE
Špekuliralo se, i to na veliko! Iako je Cristian oženjen Angelicom Castro već 11 godina, a Silvia je netom bila završila vezu s jednim poduzetnikom, ništa medije nije spriječavalo da pišu na veliko o njihovoj romanci. A tome u prilog su svakako išle i fotografije na kojima su Silvia i Cristian zagrljeni ispod kišobrana negdje u glavnom gradu Meksika.

RAFAEL AMAYA I ANA LAYEVSKA
Tko može a da se ne sjeti sjajne telenovele Anin dvostruki život? Upravo u toj telenoveli, a i u stvarnome životu par su postali Amaya i Layevska. I četiri godine kasnije njihova veza i službeno je prekinuta...

Bilo je to nekoliko parova iz telenovela koji su se pretvorili i u parove u pravome životu. Neki s  sretnim, a neki i sa ne baš tako sretnim krajem. Prave ljubavi? Ili samo markentiški trikovi?


Nema komentara

Pokreće Blogger.