Ovo je priča o "Libre para amarte"

17. lipnja na Canalu de las estrellas, u 20.15 h starta novi televisin zvjezdani projekt za 2013. godinu - telenovela Libre para amarte. Ta telenovela, koju producira Emilio Larosa, je okupila velike zvjezde Meksika: Gabriela Soto, Luz Elenu Gonzalez, Eduarda Santamarinu, Jacqueline Andere... i debitanticu u glumačkim vodama - vrlo uspješnu pjevačicu Gloriu Trevi. Priča nas vodi u jedan grad, točnije u tvrtku taksija El Cocodrilo, gdje naša mlada heroina Aurora(Gloria Trevi) i njezini prijatelji doživljavaju brojne avanture, ali također i upoznaju što je smisao života - ljubav. 


U nastavku sinopsis Libre para amarte, koji je objavljen na službenoj stranici telenovele:

Službeni logo telenovele Libre para amarte
Aurora(Gloria Trevi) je obična, prosječna žena. Po zanimanju taksistica, živi s ocem Virgiliom i sestrom Blanquitom. Već je dosta vremena u vezi s Ramonom, a za život zarađuje kao instruktorica u teretani i naravno, kao taksistica. Ramon, koji živi s svojom majkom Ameliom, je jedna obična bitanga. I tako, Aurora malo po malo zapada u monotonost svakodnevnice, sve dok jednog dana ne upozna Enriquea(Gabriel Soto)...
Enrique je sin vlasnika tvrtke taksija, koji se vratio nakon studiranja ekonomije i kad upozna Auroru, kako to već obično biva - njih dvoje se zaljube. No, postoji jedan ozbiljan problem. Enriqueova bivša djevojka Romina(Luz Elena Gonzalez), koja je došla natrag u Ciudad de Mexico u potragu za Enriqueom, svjesna što je izgubila...

To je bio ukratko sinopsis telenovele Libre para amarte. Ova telenovela bi se sigurno trebala više sviđati mlađim naraštajima jer je radnja dosta "urbana".
Kako sam već i rekla, Libre para amarte započinje svoju priču već za 2 mjeseca. Točnije, 17. lipnja u 20.15 h, nadomještajući Porque el amor manda.

Nema komentara

Pokreće Blogger.