Spektaklom u Acapulcu dodijeljene nagrade ´´TVyNovelas´´

Sinoć, u 1 sat po našem vremenu na televisinom matičnom kanalu Canal de las estrellas otpočeo je veliki spektakl - dodijele nagrada meksičkog časopisa ´´TVyNovelas´´ za najbolja televizijska i glumačka ostvarenja u, sada već davno završenoj 2012. godini. Već u 18 sati, po lokalnom vremenu Canal de las estrellas je pustio snimku dolazaka na crveni tepih prethodnog dana kada su objavljivani pobjednici onih kategorija u kojima se računaju samo glasovi publike. U 19 h(po lokalnom vremenu) započeo se prijenos EN VIVO ili UŽIVO iz arene u Acapulcu. Dupkom ispunjena arena svjedočila je glamuroznom spektaklu. Osim proglašenja pobjednika po kategorijama, svjedočili smo i dodjeli nekih, posebnih nagrada. 
Majka Chantal Andere, Jacqueline Andere je dobila posebnu nagradu ´´Una vida de telenovela´´, nagrada posvećena osobama koji su cijeli svoj život posvetili radeći na ovome televizijskom žanru. Prisjećajući se svoje karijere, Jacqueline je, uz gromoglasnu podršku Lucero iz publike, istaknula koliko je važno biti zadovoljan svime što ti život pruži, pa se tako zahvalila čelnicima Televise i producentima Salvadoru Mejiji Alejandru i Nicandru Diazu Gonzalezu u čijim je projektima Jacqueline redovno prolazila vrlo zapaženo od strane kritike, ali i naravno od strane publike. Tijekom svoga govora Jacqueline Andere je postala ´´World wide trend topic´´ na Twitteru čiji su korisnici budno pratili sve što se događa. Koliko je to emotivan trenutak bio, najbolje bi nam mogla pokazati i jedna, jako lijepa gesta glavnih ljudi Televise i časopisa ´´TVyNovelas´´. Naime, nagradu za životno djelo Jacqueline je dodijelila upravo njezina kćer Chantal...
Osim Jacqueline, posebnu nagradu za svoje, 33 godine dugo umjetničko djelovanje dobila je i Lucero. Prije uručenja nagrada prikazan je kratki video koji pokazuje Lucero još dok nije imala niti 10 godina. Uz gromoglasni pljesak Lucero se popela na stage i ponosno prihvatila svoju nagradu. Posvetila ju je svojim sinovima za koje je rekla da su njezin smisao i njezin motor. Posvetila je nagradu i svojim fanovima, za koje je rekla da su uvjerljivo najbolji na svijetu(pritom moleći da se drugi ne naljute, uz jedan smješak).
No, vratimo se onome što je cijeli Meksiko čekao: proglašenju najboljih ostvarenja 2012. godine. Poredane od najmanje pa sve do najveće važnosti, redom su dodjeljivane nagrade. 
Apsolutni trijumf večeri pripada dvjema, pa možda i najviše gledanim telenovelama 2012. godine - ´´Abismo de pasion´´ te ´´Por ella soy Eva´´. Obje telenovele su, svaka pojedinačno, utržile po 6 nagrada. Kako svaka dodjela ima i dobitnike, tako ima i gubitnike, kojima se smatraju nevjerojatno propala(ruku na srce, nije su uopće ni očekivalo puno od nje) ´´Cachito del Cielo´´ te telenovela koja je zasigurno najveće iznenađenje 2012. godine - telenovela ´´Un refugio para el amor´´. Ova posljednja je bolje prošla jer je, sjećamo se, dobila dvije nagrade iz one skupine kategorija Favoritos de publico, dok ´´Cachito del cielo´´ nije osvojila niti jednu jeditu nagradu!

U nastavku ću vam izdvojiti najvažnije kategorije.
Nagradu za najbolju adaptaciju neke telenovele dobile su Martha Carillo, Cristina Garcia i Dennise Phiffer i to za ´´Amor bravio´´
Najboljom starijom glumicom proglašena je Blanca Guerra za ulogu u ´´Abismo de pasion´´
Ponosni vlasnik kipića za Najboljeg glavnog glumca
Najbolji mladi glumac je Ferdinando Valencia koji ovu nagradu osigurava ulogom Renata iz ´´Por ella soy Eva´´
Najbolja mlada glumica je Livia Brito. Tu nagradu dobila je ulogom Palome iz ´´Abismo de pasion´´.
Najbolji negativac, prema ocjenama sudaca je Marcelo Cordoba, zahvaljujući ulozi Plutarca iz ´´Por ella soy Eva´´.
Najbolja negativka je Leticia Calderon. Pobjedu je dobila zahvaljujući ulozi Isadore Lazcano iz ´´Amor Bravio´´.
Najbolja glazbena tema je ´´Solo un suspiro´´ koja pripada telenoveli ´´Abismo de pasion´´.
Najbolja glavna glumica je Victoria Ruffo, koja ovu nagradu dobila zbog svoga angažmana u telenoveli ´´Corona de lagrimas´´ gdje je utjelovila patnicu Refugio.
Najbolji glavni glumac je Damian iz ´´Abismo de pasion´´! Naravno, radi se o Davidu Zepedi.
I konačno NAJBOLJA TELENOVELA 2012. GODINE JE ´´Por ella soy Eva´´! Zahvaljujući tome, Rosy Ocampo je dvije godine u nizu najbolja producentica telenovela koje nastaju pod okriljem Televise.

Nema komentara

Pokreće Blogger.