7 razloga zašto pogledati ´´Mentir para vivir´´

Altair Jarobo, Mayrin Villanueva, David Zepeda i Diego Olivera
- glavna četvorka ´´Mentir para vivir´´
Nova telenovela producentice Rosy Ocampo, ´´Mentir para vivir´´ je jako blizu svoje premijere na Canal de las estrellas u Meksiku. Protagonisti ove telenovele su David Zepeda i Mayrin Villanueva, dok antagonističke uloge ostvaruju Altair Jarobo i Diego Olivera. U nastavku vam donosimo 7 razloga koji bi vam mogli pomoći da kažete DA ako se dvojite oko toga DA/NE pogledati ´´Mentir para vivir´´.
1. ORIGINALNA PRIČA
Prvi, a možda i najjači razlog mogao bi biti originalna priča. Svjesni smo koliko se remake-ova radi u posljednje vrijeme. I Televisa nije jedina; i sve ostale tv-kuće rade remake-ove. Ali ´´Mentir para vivir´´ je original: nikad prije publika nije mogla vidjeti takvu priču. Nije li to malo neizvjesnije i uzbudljivije kad se uopće nema pojma kakav kraj, kakva sredina i sve ostalo bi moglo biti? Početak, doduše, znamo - zahvaljujući sinopsisu. Ali upravo i taj početak je, barem osobno mene, već privukao...
2. POVRATAK LAISHE WILLKINS
Nema šanse da ako ste ikada pogledali nekoliko epizoda prošloljetne telenovele ´´Moć sudbine´´, a da vam za oko nije zapela ona vrckava i prepredena Maripaz! Iako se u početku bilo špekuliralo da bi Laisha mogla zaigrati upravo protagonističku ulogu, to se ipak nije ostvarilo. I ova uloga biti će tek puko - gostovanje, tj. pojaviti će se tek možda u prvih 2-4 epizode, ali bilo kako bilo njezin povratak nas apsolutno raduje.
No, prema pisanjima nekih medija, prema scenariju NAVODNO bi se Laishin lik trebao vratiti nakon dosta vremena u radnju telenovele, a Orianin lažni svijet će se totalno urušiti.
3. DAVID ZEPEDA
Djevojke doslovno luduju za Zepedom, a kritičari ga hvale zbog njegovog posebnog dara - biranja telenovela. Ako pogledamo popis njegovih telenovela, SVE su bilo jako uspješne, ili su barem nadmašila očekivanja: ´´Accoralada´´, ´´Sortilegio´´, ´´La fuerza del destino´´ i ´´Abismo de pasión´´. A  i njegova prisutnost uvijek je lijepa slika ženskome oku(barem mome hehe).
4. KRAJOLICI SONORE
Nakon što smo dio ljepota koje krije pokrajina Sonora vidjeli u ´´La fuerza del destino´´, ovaj put ćemo otkriti i ono preostalo. Osim što se krajolik sjajno uklapa u ambijent telenovela, također i to vrlo pomaže razvoju meksičkog turizma na tim područjima.
5. MARIA ZARATTINI
Telenovele koje Maria Zarattini piše za Televisu slove kao i najbolje. Pune akcije, događaja, neizvjesnosti, prevrata, tempo događanja stvari je umjeren, a ponekad i vrlo brz. Kad mislimo da sve znamo, da smo sve vidjeli, tada odjednom ona ubaci neki događaj zbog kojeg u vodu padaju sve naše teorije o mogućem kraju.
6. IZRAZI
U telenovelama koje je napisala Maria Zarattini smo često susretali mnoge izraze koje se i ne koriste baš puno u svakodnevnoj priči, ali i ´´Mentir para vivir´´ sigurno neće biti iznimka.

7. KRATKA TELENOVELA
Mnoge je obradovala vijest o dužini telenovele ´´Mentir para vivir´´ koja će iznositi "tek" 100 epizoda. Koliko su nas puta pretjerano duge telenovele tako smorile da bismo ih gotovo pa prestali gledati, pa koliko god one smiješne ili zabavne bile? Ili kad se dogodi da se telenovele pokažu nešto uspješnijim, pa ih odmah produživaju? Primjerice, ´´Corazon Indomable´´ je otpočetka trebala imati nešto više od 160 epizoda, a Televisa potaknuta uspjehom, ju je produžila za još 40 epizoda. Sasvim siguran put u propast, složili bi se mnogi... Ali Rosy kaže da neće dopustiti nikakva produženja - u potpunosti će se poštovati scenarij Marie Zarattini.


Ako sam vam pomogla da kažete DA, drago mi je. Ali ako i nisam, onda pričekajte do ponedjeljka, i pogledajte prvu epizodu, pa sami odlučite što ćete dalje.
Velika premijera najiščekivanije telenovele 2013. godine, ´´Mentir para vivir´´ broji sitno - početak je zakazan za ponedjeljak, u 19:25h navečer na Canal de las estrellas, a s malih ekrana pozdraviti će se ´´Que bonito amor´´, i to već u nedjelju, u dvosatnome finalu koje kreće u 18:00 h.

Nema komentara

Pokreće Blogger.