Glumci o ´´Mentir para vivir´´

Sve je spremno za veliku premijeru nove telenovele Rosy Ocampo, ´´Mentir para vivir´´. Na predstavljanju javnosti četvero glumaca se izjasnilo o ovome projektu. Jedna od protagonista, Mayrin Villanueva je kazala da je radila dosta scena nakon kojih kad bi došla kući bila bi presretna i počašćena što može raditi taj posao... Uglavnom, sve najbolje.
Drugi protagonist David Zepeda, koji će otpjevati 3 pjesme koje će se pojaviti tijekom radnje telenovele, rekao je da ima dosta scena kao i u pravome životu: ´´treba  se predati, treba se živjeti, a ponekad i lagati...´´. Također je dodao da njegov lik neće biti tek puki "princ na bijelom konju", nego će i njegov lik biti opterećen prošlošću. Altair Jarobo je izjavila da je njezin lik snažan, iskren i divljenja vrijedan. Adriana Roel, koja se nakon 6 godina vraća na tv-ekrane, izjavila je da je čitavi projekt senzacionalan, drukčiji od svega dosad te da je sigurna da će to privući gledatelje. 
Premijera ´´Mentir para vivir´´ zakazana je za ponedjeljak, u 19:20h na Canal de las estrellas. Nedavno je izašao podatak da je već 80 država svijeta u procesu otkupljivanja prava na prikazivanje ovoga projekta kojemu se predviđa apsolutno blistav uspjeh.

Nema komentara

Pokreće Blogger.