Meksikanci nezadovoljni Ximenom Navarrete!

Ako ne po debaklu s ´´La Tempestad´´, ostati će
upamćena kao Miss svijeta 2010. godine
Prošlo je gotovo pa mjesec dana od premijere ´´La Tempestad´´, nove telenovele producenta Salvadora Mejie na Canalu de las estrellas. Glavne protagoniste tumače William Levy i Ximena Navarrete kojoj je ovo debi uopće u svijetu glume. Još otkada su u najužoj konkurenciji za ovu ulogu ostale Navarrete i Silvia Navarro, krenula su negodovanja kako se uopće Navarrete našla u posljednje dvije kandidatkinje za ovu ulogu, a vjerujem da nema smisla da pričamo što se tek dogodilo kad je Ximena i odabrana za ulogu Marine/Magdalene. Otkad je započela emitiranje ´´La Tempestad´´, Navarrete je i stekla nekolicinu poklonika svog glumačkog umijeća, ali zaista je mnogo više onih koji u njoj ne vide niti trunku tog umijeća. Čak niti to što je ostavila dečka jer jednostavno se želi posvetiti telenoveli, nije dovoljno. Sukladno s time, jedan meksički časopis proveo je anketu, a mi vam donosimo rezultate gdje se ističe jedna jako poražavajuća stvar - gledanost!

Već su prošla 3 tjedna od premijere telenovele ´´La Tempestad´´. Što vam se čini gluma Ximene Navarrete? Mislite li da to dobro obavlja?
- Da! Glumi vrlo dobro! 27%(679 glasova)
- Nikako! Sva je pogubljena! 39%(999 glasova)
- Uopće ne gledam telenovelu! 34%(863 glasa) 

Ono što svima, vjerujem, upada u oči jest ovo zadnje: Uopće ne gledam telenovelu! što je osvojilo nevjerojatno visok broj glasova. Možda vas to ne bi niti začudilo ako znate podatak da im gledanost redovito pada ispod ili je oko 20%, dok se prethodnici ´´Amores Verdaderos´´ gledanost uvijek zadržavala oko 25%. Što vi mislite?

1 komentar:

  1. Ximena Navarrete glumi odlično,super je odglumila svoju prvu i ujedno dvostruku ulogu u telenoveli iako ni Marina nije bila loša,mislim da je upravo ulogom Magdalene pokazala da ima glumačkog talenta.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.