Najuspješnije glumice Meksika posljednjih godina

Zahvaljujući društvenim mrežama Facebooku i Twitteru(a poglavito Twitteru), svijet telenovela je u posljednje 3-4 godine dobio sasvim novu dimenziju. U nastavku vam donosimo listu najomiljenijih protagonistica u Meksiku, bilo da glume ili za Televisu ili za Aztecu, sastavljenu na temelju popularnosti i omiljenosti među meksičkom publikom.

ANA BRENDA CONTRERAS
1) U 2010. godini Jose Alberto Castro ju je pozvao da zaigra ulogu najbolje prijateljice glavne junakinje telenovele ´´Teresa´´. Tada je zaigrala jednu od protagonističkih uloga zajedno s Angelique Boyer, Sebastianom Rulliom i Aaronom Diazom
2) U 2011. godini isti producent joj daje glavnu ulogu telenovele ´´La que no podia amar´´, zajedno s Jose Ronom i Jorge Salinasom.
3) Ove, 2013. godine nastupa u najuspješnijoj televisinoj telenoveli ´´Corazon Indomable´´, gdje joj pripada glavna uloga, a partner joj je Daniel Arenas. To je telenovela Nathalie Lartilleux, od koje poznajemo ´´More ljubavi´´ i ´´Oprezno s anđelom´´.

LUCERO
1) 2010. godine nastupala je kao protagonistica telenovele ´´Soy tu duena´´ od producenta Nicandra Diaza Gonzaleza. Partnera joj je glumio Fernando Colunga, a istu telenovelu smo pratili na HRT1 pod nazivom ´´Gospodarica tvoga srca´´.
2) Prošle godine protagonističku ulogu odradila je za potrebe telenovele ´´Por ella soy Eva´´ od producentice Rosy Ocampo, a partnera joj je glumio Jaime Camil. Telenovela nije imala lošu gledanost, bila je više-manje lijepo prihvaćena u Meksiku, a na TVyNovelas je osvojila nagradu za najbolju telenovelu 2012. godine



EDITH GONZALEZ
1) 2010. godine promijenila je tv-kuću, tj. s Televise otišla na Aztecu gdje je imala glavnu ulogu telenovele ´´Cielo Rojo´´ s Mauriciom Islasom, a tu telenovelu trenutno pratimo na RTL2 pod nazivom ´´Vatreno nebo´´.
2) Trenutno nastupa u telenoveli ´´Vivir a destiempo´´, također na TV Azteci, a to je telenovela koja je trenutno najgledanija što se tiče Aztece. Partner joj je Ramiro Fumazoni.



ANGELIQUE BOYER
1) U 2010. godini nastupila je kao jedna jedina i neponovljiva Teresa iz istoimene telenovele. Produkcija je to koja je okupila imena poput Sebastiana Rullia, Aarona Diaza, Ane Brende Contreras, Felicie Machado, Margarite Magane... Zahvaljujući ´´Teresi´´, Angelique se pretvorila u svjetsku zvijezdu.
2) Prošle godine, 2012. nastupala je kao glavna zvijezda velike uspješnice ´´Abismo de pasion´´ gdje joj je partner bio David Zepeda. 
3) Već ove godine, početkom studenog vidjeti ćemo je u novoj ulozi. Naime, Angelique je dobila protagonističku ulogu telenovele ´´Cruz de Amor´´, gdje će opet glumiti s Sebastianom Rulliom. Od te telenovele se očekuje da vrati horario estelar na stare staze slave. Kao i od ´´Abismo de pasion´´, i ovdje je producentica Angelli Nesma Medina.



SILVIA NAVARRO
1) U 2010. godini, nakon dvije godine pauze vratila se telenovelama zahvaljujući Carlosu Morenu Laguillu i telenoveli ´´Cuando me enamoro´´, koju smo mogli pratiti na HRT1 pod nazivom ´´Kad zavolim, vrijeme stane´´. Partner joj je bio Juan Soler.
2) Prošle godine nastupila je u protagonističkoj ulozi telenovele ´´Amor Bravio´´, koju smo pod nazivom ´´Prkosna ljubav´´ pratili sve do prije mjesec dana na HRT1.
3) Očekivamo njezin veliki povratak sljedeće godine u novoj telenoveli koju bi trebala producirati Carla Estrada, koja želi upravo Silviu u svojoj novoj telenoveli.



MAITE PERRONI
1) U 2010. godini protagonizirala je, ponovno s Williamom Levyem telenovelu ´´Triunfo del Amor´´. Telenovelu pod nazivom ´´Pobjeda ljubavi´´ pratimo na Domi TV, a prošla je kao veliki neuspjeh.
2) Prošle godine Giselle Gonzalez nagovorila ju je da protagonizira humorističnu telenovelu ´´Cachito del Cielo´´, koja je također prošla vrlo, vrlo loše. Partner joj je bio Pedro Fernandez.
3) Maite trenutno radi na lansiranju glazbenog albuma, a njezin eventualni povratak telenovelama navodno se očekuje sljedeće godine.

Nema komentara

Pokreće Blogger.