Silvia Navarro kao nova ´´Marielena´´?

Lucero, Fernando Colunga i Silvia Navarro
´´Manana es para siempre´´, 2008. godina
Mnogo se posljednjih dana govorilo o povratku Carle Estrade u melodramske vode. Njezin posljednji projekt na području melodrame bila je telenovela ´´Sortilegio´´(´´Magična privlačnost´´) iz 2009. godine, kada su glavne uloge odigrali William Levy i Jacqueline Bracamontes. No, njezin povratak neće se zbiti tako brzo kako smo se svi bili ponadali. Navodno, novi Carlin projekt, prema nekima obrada ´´Marielene´´ iz 1992. godine, koju je napravio Telemundo, na male tv-ekrane će doći tek nakon ´´Bodas se odio´´ koja počinje tek u listopadu. Iako je prije željela venezuelansku senzaciju Marjorie de Sousa u toj ulozi, izgleda da Carla se predomislila i sad želi Silviu Navarro u glavnoj ulogi. Možda ne znate, ali ovo je već drugi put da Carla želi Silviu u svome projektu. Prvi put pokušala ju je dovesti na projekt - telenovelu ´´Pasión´´ prije sedam godina. I Silvia je htjela doći, ali ugovor s Aztecom još uvijek nije bio gotov, a i sama Azteca, vrlo podmuklo, nije dopustila da Silvia malo prije roka prijeđe u redove konkurentske Televise. Snimanja ´´Pasion´´ su započela bez Silvie, na čije je mjesto uskočila Susana Gonzalez. Uskoro je istekao ugovor s Aztecom, a Silvia je odmah prešla na Televisu, i već sljedeće, 2008. godine snima telenovelu ´´Manana es para siempre´´(´´Odavde do vječnosti´´). Inače, radnja ´´Marielene´´ iz 1992. godine prati mladu ženu, odgajanu u duhu kršćanstva koja radi kao tajnica u tvrtki gdje se zaljubljuje i postaje ljubavnicom svoga šefa Luis Felipea. Zbog svoje tajne ljubavi, prisiljena je živjeti dvostrukim životom, a nakon što se sve razotkrije, Marielena biva ponižena i velikom nepravdom povrijeđena. Zbog svega toga bježi iz Miamia u Los Angeles gdje joj pomoć pruži moćni čovjek Esteban, koji se u nju istinski zaljubi. Uskoro, Marielenin bivši šef i ljubavnik doživljava krah, a Esteban kupuje njegovu tvrtku te je daje Marieleni. Pod tim okolnostima, cijela obitelj bivšeg šefa/ljubavnika Luis Felipea nađe se u Marieleninoj nemilosti...
Inače, u ulozi protagonista Carla želi Fernanda Colungu, kojemu bi ovo trebala biti čak 4. suradnja s Carlom Estradom: ´´Amor Real´´, ´´Alborada´´, ´´Pasion´´. A sa Silviom, ovo bi mu bila druga suradnja u protagonističkim ulogama; prva je bila spomenuta ´´Manana es para siempre´´ od producenta Nicandra Diaza Gonzaleza.

2 komentara:

  1. Samo da je Silvia u nekoj noveli, pa ja super sretna. Svako malo naiđem na neki intervju di kaže da će sad uzet pauzu, sad snimat filmove, pa se hvala bogu predomisli. Carla Estrada radi solidne novele.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Carla je najbolja producentica koju Televisa ima! A Silvia... Svakako jedna od najboljih... Umrijet ću od čekanja. Ali, valja se naoružati strpljenjem :)

      Izbriši

Pokreće Blogger.