Adriana Fonseca izgubila dijete

Prelijepa glumica i dalje gaji nade da će se uskoro pretvoriti u majku, a ističe da joj je suprugova potpora i ljubav bila presudna u trenucima pobačaja

Ovih dana neki su meksički mediji prenijeli vijest da je glumica Adriana Fonseca izgubila dijete, na što nije došla i konačna potvrda, zbog čega su neki posumnjali u istinitost vijesti. No, krajem ovog tjedna i sama glumica je potvrdila tužnu vijest, da je izgubila dijete zbog čega je morala biti hitno operirana. Bila je blizu napunjenja prvog mjeseca trudnoće s djetetom kojeg je zanijela s svojim suprugom Enriqueom Calderonom. 
Lijepa Venezuelanka kazala je da ju je vijest o trudnoći jako razveselila, željela se što prije pretvoriti u majku. Ali, to nažalost nije zasada moguće, ali glumica ne gubi nadu da bi mogla ponovno zatrudnjeti već ove godine, a možda i sljedeće. Potvrdila je također da ona i njezin suprug ne odbacuju mogućnost i posvajanja... Sve samo da dobiju obitelj!
Vidno shrvana, glumica je istakla da joj u ovim trenucima veliku pomoć pružaju poznanici, a pogotovo njezin muž, čija su joj podrška i pomoć od presudne važnosti u svemu ovome. Tek nekoliko dana nakon što je saznala da je trudna, glumica je dobila obilno krvarenje, zbog čega ju je suprug hitno prevezao do bolnice, gdje su doznali da se radi o izvanmaterničnoj trudnoći, zbog čega je hitno, već sljedećeg dana morala biti operirana. 

PRATITE NAS NA TWITTERU: @telenoveleHR

1 komentar:

  1. Adriana Fonseca je rođena u Meksiku (država Veracruz),a ne u Venezueli.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.