"Bodas de Odio" - najisčekivaniji projekt 2013. godine


Nakon što je Mentir para Vivir potpuno podbacila, titulu najisčekivanije telenovele preuzima Bodas de Odio

Do kraja godine nekoliko telenovela dolazi na meksičke male ekrane. U svrhu toga, nakon što je telenovela Mentir para Vivir doživjela veliki fijasko u Meksiku, a niti ostale tv-kuće je ne stavljaju u najbolje termine, meksički časopisi krenuli su u istraživanje da saznaju koja je to telenovela koja se očekuje s najviše želje i nestrpljena?
Malo i očekivano, pobjednicom ovoga natječaja našla se nova telenovela producentice Angelli Nesme Medine - remake 30 godina stare telenovele Bodas de Odio. Protagonistima su proglašeni Angelique Boyer i Sebastian Rulli. Snimanja započinju vrlo skoro, već sljedećeg mjeseca, a priča se, kao što smo napisali temelji na 30 godina staroj telenoveli u kojoj su glavne uloge tumačili Christian Bach, Miguel Palmer i Frank Moro. Posljednja obrada ovoga velikog hita stara je 10 godina. Radi se o telenoveli Amor Real od producentice Carle Estrade, a u kojoj su protagonisti bili Adela Noriega, Fernando Colunga i Mauricio Islas. Upravo zbog Amor Real postoji velika bojazan kako će Nesma Medina obraditi ovu telenovelu, jer zaista je veliki broj ljudi kojima se ova ideja o obradi Amor Real nije svidjela, te izravno sumnjaju u sposobnost autorice telenovele Abismo de Pasion. Inače, telenovela koja ima više naziva, ali za koju ćemo trenutno koristiti naziv "Bodas de Odio" dolazi na samom početku studenog, i to u glavni termin, horario estelar po završetku već davnih dana propale La Tempestad. Ovo nije prvi put da se Nesma Medina našla u ulozi spasiteljice horario estelar-a. Prvi put u toj je ulozi bila prošle godine, kada je nakon, opet Mejie Alejandrea i njegove Pobjede ljubavi, te nakon njega Emilia Larrose s Dos Hogares, dobila zadatak da horario estelar vrati na stare staze slave, nakon što su prethodno dva spomenuta producenta ostavili prah i pepeo iza sebe. I to joj je uspjelo - i to s spomenutom Abismo de Pasion! I Rulli i Boyer su presretni što će ponovno zaigrati protagonističke uloge, nakon što su to vrhunski odradili u telenoveli Jose Alberta Castra(koji se s Nesmom Medinom "borio" za ovaj termin, ali Nesma Medina je pobijedila) Teresa. Drugi muški protagonist, lik kojeg je 2003. godine odigrao Mauricio Islas, igrati će Luis Roberto Guzman. 
Nakon Bodas de Odio, druga najočekivanija telenovela jest Quiero Amarte od producenta Carlosa Morena Laguilla. Protagonisti su Christian de la Fuente i Karyme Lozano, a između ostalih, potvrđeni su Diana Bracho, Jose Elias Moreno, Flavio Medina, Alejandra Barros i Yolanda Ventura. Nakon Quiero Amarte, slijedi aztecina Corazon en Condominio, a nakon nje još jedna televisina - Por siempre mi Amor, čiji su protagonisti Guy Ecker i Susana Gonzalez, a negativka je Dominika Paleta

PRATITE NAS NA TWITTERU: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.