I "La Tempestad" dolazi u Hrvatsku!

Nakon što smo jučer prenijeli vijest o dolasku jedne od boljih telenovela zadnjih godina, telenovele La Que No Podia Amar, i danas imamo jednu, "zapanjujuću" vijest! Naime, kako prenosi EMDT portal, Nova TV je otkupila prava na prikazivanje jednog od ponajvećih promašaja zadnjih godina meksičke produkcijske kuće Televisa. Radi se, kao što vidite, o telenoveli producenta Salvadora Mejie Alejandrea, telenoveli La Tempestad! Svoje mjesto u programskoj shemi ove hrvatske tv-kuće telenovela bi, navodno, trebala naći sredinom rujna. Još nije sigurno da li La Tempestad ide na naš kanal telenovela, tj. na Domu TV, ili će je Nova TV uvrstiti u svoj program. Inače, sumnjamo da ne znate, ali radi se o svakako najvećem promašaju ove godine, budući da je telenovela išla u glavnom terminu, i u nju je se i ponajviše ulagalo, ali sve to nije imalo nikakve koristi, jer La Tempestad svakim danom sve više gubi tlo pod nogama u Meksiku. I druge televizijske postaje svijeta žale se da imaju isti problem s slabom gledanošću, ali tko zna, možda u Hrvatskoj situacija bude drugačija budući da je protagonist, bez ijedne sumnje, miljenik hrvatske publike - William Levy! Uz njega, na negodovanje zaista velikog broja ljudi, za protagonisticu je odabrana Miss Universe 2010. godine, Ximena Navarrete. Nema sumnje da se produkcija trudi izmijeniti stvari, pa su se tako zbile i mnoge promjene, kako u radnji, tako i u glumačkoj postavi telenovele La Tempestad. Tako su, primjerice, u telenovelu ušli Mariana Seoane, Rene Casados i Nora Salinas, ali i to je sve uzalud, jer kako smo već napisali - La Tempestad tone sve dublje i dublje...

2 komentara:

  1. Meni je obrnuto,La tempestad mi je omiljena telenovela i uopće nije promašaj,odlična je telenovela,dok je La que no podia amar dosadna i razvucena,ništa zanimljivo se ne događa,jako dosadna telenovela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanemare li se silne nebuloze, iznimno loše redanje scena(po vremenu odvijanja) i još par stvarčica, dobije se vrlo dobra telenovela. Da je priča(libreto) bolje urađena i smišljena, a ne bila prepunjena klišejima, ovo je mogao biti hit samo takav.

      Izbriši

Pokreće Blogger.