Larrosa: "Aurora neće biti silovana!"

I pretposljednja telenovela "Dos Hogares"
je propala da niže nije mogla...

Producent dosta ekscentirčnih i u najmanju ruku, glupih telenovela Emilio Larrosa demantirao je vijest koju su ovih dana prenosili mnogi meksički mediji. Podsjećam, pojavila se informacija da zbog užasno loših postotaka gledanosti koja njegova aktualna telenovela Libre para amarte postiže, glavna junakinja, taksistica Aurora(koju interpretira zanimljiva Gloria Trevi) biti će silovana! Evo što je putem twittera oglasio:

"Aurora(Gloria Trevi), protagonistica Libre para Amarte neće biti silovana! Ovaj trač je u potpunosti laž! To bi bilo prejeftino...

Još je također napisao: "Libre para amarte je telenovela za cijelu obitelj! Ne treba nekim senzacionalnim stvarima i jeftinim trikovima privlačiti gledatelje".
Vijest se pojavila zahvaljujući jednoj radijskoj emisiji, ali eto, i sam producent ju je opovrgnuo, a i nama je drago da neće posezati za nečim tako morbidnim i staviti to u termin kada ima previše djece pred malim ekranima.
Libre para Amarte ima vrlo lošu gledanost, zbog čega dolaze neka pojačanja kao Salvador Zerrboni i Victor Noriega, a spominje se i gostujuća uloga Thalie zbog čega fanovi već danima pokušavaju provesti kampanju na društvenim mrežama, a i sam Larrosa je, isto putem twittera napisao da bi mu bila velika želja i čast da se Thalia vrati baš u njegovoj telenoveli, pa makar na epizodu-dvije... 

PRATITE NAS NA TWITTERU@telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.