Ovaj tjedan u telenoveli "Nasljednica s Vendavala"


Nakon što je uspjela podla prevara koju su smislili Nisa, Maria Laura i Camilo zbog čega je Alessandro napustio Vendaval i svoju Marcelu, ovaj tjedan nastavljaju se uzbuđenja u San Bartolo - Petaquillasu. U nastavku vam donosimo ono što ćete, počevši od sutra, moći gledati u jedinoj telenoveli na HRT-u - Nasljednici s Venavala.



Octavia nalazi Marcelu kako leži bez svijesti na mjesnom trgu. Zove hitnu pomoć i odvoze je u bolnicu. Emiliano je uspio uvjeriti Alessandra da mora razgovarati s Marcelom prije nego što donese odluku, a tada saznaju da je Marcela u bolnici. Odmah odlaze onamo i liječnik im govori da je ona dobro. Očajan i zabrinut Alessandro ide k njoj, i oni se pomire. Prije nego što je otpuste iz bolnice, liječnik pita Marcelu koje lijekove uzima. Kad ona kaže da ne uzima nikakve lijekove, liječnik joj kaže da je progutala neku drogu i to je razlog zašto su je boljele glava i oči. Alessandru odjednom postane sve jasno: netko joj je dao narkotik da zaspi i tako je završila u Camilovom naručju. Očito je da je Camilo bio taj koji je sve isplanirao, i premda Marcela ne želi u to vjerovati, postoje dokazi. Alessandro svojim roditeljima objašnjava da je sve bio nesporazum, podli Camilov plan kako bi razdvojio njega i Marcelu.
Alessandro objašnjava roditeljima i Nisi da je došlo do nesporazuma, i da je ono bio Camilov podli plan kako bi razdvojio njega i Marcelu. Luciano mu kaže da će vjerovati Marceli tek kada dokaže da ne voli Camila i otjera ga s imanja. Nakon dolaska na imanje, Marcela dokazuje da je odlučna i zahtijeva da Camilo odmah ode s imanja i odbija mu oprostiti. Moli Alessandrove roditelje da ostanu nekoliko dana duže, tako da se mogu bolje upoznati. Oni pristanu. Kad Alba kaže Inés da se osjeća glupo sad kad je saznala da je Cristian u braku s Nurijom, Inés joj kaže da su bili razdvojeni jer je Nuria otišla u Houston na liječenje, a sada je ozdravila. Timoteo napokon uspijeva doći do July kako bi predao video kameru kojom je zabilježeno što se dogodilo njegovu sinu Lenchu. Octavia kaže Mauru da je Severo bio prisiljen pristati prodati svoju zemlju po cijeni koju mu je ponudila. Cristian nazove Alessandra kako bi mu dao do znanja da stiže s dokumentima za rastavu. Alessandro mu objašnjava da se pomirio s Marcelom i ne rastaje se od nje. Cristian mu govori o dokumentima koje će Marcela potpisati Lucianu i prema kojima se ona odriče potraživanja prema Alessandru. Alessandro zabranjuje Marceli da išta potpisuje, a to kaže i ocu. 
Alessandro govori Lucianu da će se vjenčati unatoč očevu protivljenju, a Luciano kaže da će ga, ako to učini, otpustiti iz lanca "Toscana". Alba predbacuje Nuriji da joj se približila lažima, a Nuria joj se ispričava i objašnjava zašto je bila ljubomorna na nju. Camilo kaže Maríji Lauri da će reći Marceli istinu, a María Laura ga upozorava da to ne čini. Alba priznaje Nuriji što osjeća prema Cristianu, no obeća da joj neće preoteti muža. María Laura kaže Nisi da sada kada je Camilo otišao, Nisa ima priliku započeti nešto s njim. Inés poziva Albu u svoju kuću na razgovor. Alba moli Cristiana da se brine za Nuriju i kaže mu da će napustiti "Toscanu". Octavia laže Alessandru u vezi sa svojim zanimanjem za imanje "Vendaval", a Alessandro joj govori da je naslijedila sve Damianine nekretnine. Valeria moli Luciana da ne kaže nikome da je bila njegova ljubavnica. Nisa objašnjava Camilu da Marcela nije primila nikakvu ostavštinu jer je Severo zadržao sve. Mateo razgovara sa Sagrario i pita ju je li ju je Severo ozlijedio.
Sagrario potvrđuje Mateu da ju je Severo ozlijedio, a Mateo prijeti da će ubiti Severa ako ga Sagrario ne prijavi. Luciano poziva Valeriju u New York. Nisa obeća Camilu da će zbog njega potražiti bolje mjesto za život. Marcela i Mateo odluče uzeti pravdu u svoje ruke protiv Severa. Octavia govori Mauru kako se iznenadila kada je saznala da je Damiana odredila nju kao nasljednicu. Ilse odluči ići s Amadeom kako bi pomogli Románu. Timoteo kaže Octaviji da je Camilo izbačen s imanja. Silvana govori Alessandru da je Marcela otišla u grad naoružana. Octavia predlaže Timoteu da zatvori ulaz na imanje. July i Eulogio priključe videoopremu kako bi pogledali snimku. Timoteo kaže Octaviji da Marcela gubi vid. Marcela i Mateo viču na Severa i on izlazi iz Timoteove kuće. Lencho govori Eulogiju da izađe kako bi smirio Marcelu i Matea. July odlazi razgovarati s Marcelom. Octavia saznaje da Marcela zna nešto o njezinu poslu sa Severom. María Laura prijeti Severu da će ga prijaviti ako ne vrati Nisinu ogrlicu. 
Luciana, Marcelu i Alessandra na večeru. July i Eulogio pripremaju sve kako bi prikazali snimku. Ilse zove Valeriju moleći je za pomoć, a Emiliano joj daje svu svoju potporu. Román govori Amadeu zašto ima toliko optužbi. Priznaje Amadeu da ga je Timoteo ucjenjivao da će ispričati detalje iz njegove prošlosti. Amadeo obećava Románu da će mu pomoći i izvući ga iz zatvora. Octavia spomene Lucianu da Marcela gubi vid. Emiliano predbacuje Valeriji jer ne podržava Ilse. Ilse govori Amadeu da će platiti odvjetnika za Romána. Marcela moli Sagrario da tuži Severa. Snimka na kojoj ispada da je Lencho napadač, nije sasvim čista. Sagrario iznosi svoje razloge zašto ne želi prijaviti Severa. Mateo prekida vezu sa Sagrario. Cristian govori Nuriji da se osjeća krivim zbog Albine ostavke. Nuria se ispričava Cristianu jer mu nije vjerovala. Nisa nalazi Camilu smještaj. Severo traži da Octavia sruši Mateovu kuću kada postane vlasnica zemlje.

Nema komentara

Pokreće Blogger.