Ovaj tjedan u telenoveli "Zabranjena žena"

Junakinja Zabranjene žene, Ana Brenda Contreras trenutno je najveća televizijska zvijezda u
Meksiku zahvaljujući velikom uspjehu njezine trenutne telenovele Corazon Indomable

Nakon što je, malo po malo, Ana Paula(Ana Brenda Contreras) počela osvajati srce napaćenog Rogelia(Jorge Salinas), ponovni dolazak Gustava(Jose Ron) u Anin život počinje sve preokrećati. U nastavku vam donosimo što ćete vidjeti ovaj tjedan u telenoveli La que no podia amar, ili na hrvatski jezik prevedena kao Zabranjena žena.

Rogelio prekida razgovor Brune i Ane Paule. Ljubomoran je i pita o čemu su razgovarali, a Ana Paula odgovori da nije bilo ništa važno. Rogelio objašnjava Ani Pauli zašto je takav. Ljudi u selu ga žale, a on to ne želi i draže mu je da ga se boje. Ana Paula je drukčija, ona ga ne žali i kao da ne vidi njegovu invalidnost kad razgovara s njim. 
Rosaura podsjeća Brunu da je obećao paziti na njezinu nećakinju i moli ga da joj kaže ako se neki dečko počne raspitivati za Anu Paulu. Ana Paula plače i žali se Margaritu na Rogelija. Maria poslije kaže Margaritu da se ne miješa u poslove odraslih.
Rogelio naređuje Bruni da potraži Anu Paulu i vrati je na hacijendu. Cynthia ga upozorava da ne stvara takvu buku zbog obične njegovateljice. Rogelio joj grubo kaže da zašuti. Autobus kojim je Ana Paula otputovala se pokvario. Gustavo sasvim slučajno prolazi i ugleda Anu Paulu. Oni se sretni zagrle. Efrain kaže da je njegovateljicu odvezao u selo. Rogelio ga tuče jer je to učinio bez njegova dopuštenja. 
Vanesa kaže Rogeliju da ga voli, ali da ga ništa nikada neće moliti. Cynthia nagovara Rogelija da oprosti Vanesi. On joj odgovori da su se njegovi osjećaji prema Vanesi ugasili. Dokaz je i to što nije ništa osjetio kad ga je poljubila. Ana Paula stiže u tetinu kuću, ali je ova umjesto pozdrava pljusne. Gustavo, iznenađen, kaže Rosauri da prvo treba saslušati Anu Paulu, a Rosaura ga tada izbaci iz kuće. Ana Paula kaže teti da više nikada neće raditi za Rogelija Montera.
Rogelio je zaprepašten saznavši da mu Ana Paula postavlja zahtjeve. Rosaura tumači Ani Pauli da je Rogelio odrastao muškarac i da se neće pokoravati zahtjevima derišta. Pita je što kani učiniti kad ne budu više imali novca i kad izbace ih na ulicu kao beskućnike. Cynthia je uzrujana jer je Efrain vara sa služavkom, ali kad on traži od nje da objave svijetu svoju vezu, ona ga grubo odbija.

Sve to i mnogo više - od ponedjeljka do petka u 16:45 na DomaTV!

Nema komentara

Pokreće Blogger.