Zuria Vega: "Voljela bih raditi na ´Pobres Rico´"

Šuška se da lijepa glumica ima velike šanse kod Rosy Ocampo za protagoniziranje
njezine nove humoristične telenovele!
Dok će glumci po završetku Mentir Para Vivir uzeti zasluženi odmor, producentica Rosy Ocampo će biti sasvim daleko od toga - po završetku spomenute, odmah se hvaća u koštac s vremenom za pripremu nove telenovele. Radi se o obradi kolumbijske priče Pobres Rico, koja je humorne naravi, te će samim time, nova telenovela Rosy Ocampo doći u termin od 20:20 h na Canal de las Estrellas, nasljeđujući prošlogodišnji Ocampin hit - Por Ella Soy Eva! Protagonist je, praktički već potvrđen - Jaime Camil(s kojim je Rosy radila i na La fea mas bella, te na spomenutoj Por ella soy Eva). Protagonistica je još nepoznata, pa iako je relativno rano za priču o tome, spominju se Silvia Navarro i Zuria Vega. Navodno, Rosy je svejedno: Silvia mi mogla i glavnu negativku i protagonisticu. No budući da je Silvijin ugovor s Televisom i dalje obavijen velom tajne, najjače zvuči ime Zurie Vege. I sama Zuria je izjavila da bi voljela raditi na ovoj telenoveli. Za Matilde Obregon, Zuria je izjavila sljedeće: 
Dao Bog da tako i bude, sada baš ne mogu ništa reći, ali voljela bih raditi s Rosy Ocampo, a s Jaimeom pogotovo jer ga poznajem i obožavam
Inače, ovo bi bila prva Zurijina uloga u ovakvom tipu telenovela, a treća protagonistička uloga u životu, nakon Mar de Amor iz 2009. godine te Un refugio para el Amor koja je bila najugodnije iznenađenje 2012. godine. Povratak Rosy Ocampo u termin od 20:20 h s obradom Pobres Rico trebao bi se zbiti u siječnju 2013. godine, budući da je vrlo neuspješna Libre para Amarte produžena unatoč tome što ima upola manju gledanost negoli njezina prethodnica Porque el amor manda. Unatoč vrlo lošoj gledanosti, Televisa očito nije imala izbora te ju je morala produžiti na čak 150 nastavaka, koji, kako smo već rekli, završavaju u siječnju sljedeće godine. Priča Pobres Rico prati bezobrazno bogatu obitelj Rico koja, igrom sudbine, pada na prosjački štap, te im ostaje samo jedna kuća koju bi morali dijeliti s drugom obitelji. Različiti karakteri dviju obitelji tvoriti će oluje i velike nesporazume, ali i smiješne situacije te će obje morati naučiti prave životne vrijednosti. 

Nema komentara

Pokreće Blogger.