Ingrid Martz ponovno na operacijski stol

Rubi, Zabranjena žena, Oluja u raju su samo neke od brojnih telenovela gdje je možemo vidjeti
Ingrid Martz, preslatka glumica koju smo vidjeli u lijepom broju telenovela, ponovno mora na operacijski stol! Naime, Ingrid ima problema s koljenom te izgleda da prošla operacija i nije prošla baš najbolje... Evo što je Ingrid izjavila:
Moraju mi napraviti novi zahvat na koljenu zbog onog što mi je ostalo od prošle operacije. Oporavak bi trebao sada biti brži i uspješniji i ja se nadam da bi trebao trajati oko mjesec dana pa ću se, nadam se, vratiti spremna za novi projekt: kazalište, a krajem godine i na tv(misleći pritom na telenovele).
Prelijepa glumica je odgađala već ovu operaciju zbog telenovele Corazon Indomable gdje je imala nešto važniju ulogu - ulogu pokvarene i zločeste Doris. 
Koljena su jedna super-komplicirana i ozbiljna stvar! Teško je učiniti da ostanu sasvim uredu nakon ozljede, ne znam nikoga tko bi mogao reći da je nakon ozljede operacija koljena protekla u najboljem redu...
Iako već i sada ima ponude za uloge u telenovelama, Ingrid radije želi završiti s ovom neugodnosti jednom zauvijek, odnosno, barem dokle je to u moći liječnika. Ingrid je više dosadilo da je pitaju "Niz koliko stepenica možeš saći ili se uspeti..." i slično. Inače, Ingrid je bila dobila ulogu u telenoveli Quiero Amarte producenta Carlosa Morena Laguilla, ali zbog ovog je morala otkazati svoj angažman u spomenutoj telenoveli, a na njezino mjesto uskočila je Tanya Vasquez, koja je inače, glumila Ingridinu najbolju prijateljicu u telenoveli Corazon Indomable.

Nema komentara

Pokreće Blogger.