Navarrete već ima novu ulogu?

Prekrasna Ximena mogla bi postati Rubi Rebelde!

Ni prva telenovela, koja joj je označena kao potpuni promašaj - telenovela La Tempestad  nije završila(mnogi krive Navarrete za propast), a već spomenuta Miss svijeta 2010. godine praktično ima novu ulogu! Radi se o novoj, nadolazećoj telenoveli producentice velike uspješnice Corazon Indomable, Nathalie Lartilleux koja želi da upravo Ximena Navarrete bude njezina Rubí Rebelde. Naime, Rubí Rebelde je naslovna uloga istoimene venezuelanske telenovele iz 1989. godine. Radi se o priči kubanske spisateljice Ines Rodene, od koje primjerice potječu Soy tu Duena i La Usurpadora. Inače, od Rubi Rebelde nastala je radio-novela Enamorada, od koje je 2004. godine, u koprodukciji Televise i Fonovidea(iz SAD-a) nastala telenovela Inocente de Tí, koju je producirala upravo spomenuta Nathalie Lartilleux. U nastavku vam donosimo sinopsis venezuelanskog originala.
Rubi je siromašna djevojka koja živi u potpunoj mizeriji, na ulicama glavnog venezuelanskog grada Caracasa. Tamo je žena s kojom živi tjera da prodaje novine, te da naporno radi, sve samo da bi nju mogla uzdržavati. Jednog dana, Rubi doživi nesreću u prometu, koja srećom prođe bez težih posljedica. Barem ne fizičkih.. Naime, mladi bogataš Victor Alfonso je udari s autom, ali iako prođe bez posljedica, Victor Alfonso se osjeća krivom, te Rubi dovodi u svoju kuću da služi njegovu obitelj. No, Victor Alfonsova majka Lucrecia primjećuje da se njezin sin zaljubio u Rubi te je svim silama nastoji izbaciti iz kuće, uz srdačnu pomoć njezina drugog sina Nelsona. Gospođa Leonora, Lucrecijina svekrva koja je mrzi iz dna duše jer je uništila život njezinu sinu umire. Čitanje oporuke donosi nevjerojatni preokret! Naime, da bi napakostila Lucreciji, gđa Leonora imenuje Rubi jedinom i zakonitom nasljednicom cijeloga bogatstva obitelji! Sada, jedino što preostaje Lucreciji i Nelsonu jest nastojati vratiti Rubi tamo odakle je i došla - na ulicu!
Ova priča bi na meksičke male ekrane trebala je, navodno, stići po završetku telenovele Algo De Mi, producentice Giselle Gonzalez, ali kako je navodno Algo de Mi stavljena na čekanje, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati novi, potencijalni datum premijere ove telenovele. 

Nema komentara

Pokreće Blogger.