Sinopsis telenovele "Por siempre mi amor"

Guy Ecker i Susana Gonzalez zamijenjuju Daniela Arenasa i Anu Brendu Contreras u terminu
od 16.15 h na Canal de las Estrellas od 07. listopada
Telenovela Por siempre mi amor nastala je od telenovele Mi segunda madre. Originalnu priču napisao je Abel Santa Cruz, dok su adaptaciju sastavljali Eric Vonn, Nora Aleman, Denise Pfeiffer i Julian Aguilar. Por siempre mi amor je zamišljena kao telenovela od 150 epizoda u trajanju od jednog sata. Producent je Ignacio Sada Madero.

SINOPSIS:
Arthuro de la Riva već je deset godina u sretnom braku s Eugeniom, s kojom je dobio kćer Aranzzu. S druge strane, isto toliko godina Eugenijina sestra Sonia je bolesno zaljubljena u Arthura, ali svoje osjećaje vješto skriva od očiju drugih. Upravo ta zaljubljenost i opsesija s Arthurom, dovesti će Soniu do uzrokovanja jedne velike tragedije...Isabel Lopez Cerdan je udata za Fernanda Cordovu već dvije godine, a kog voli dubinom cijele svoje duše. Eugenia iznenada umire, a gotovo istodobno Isabel otkriva da je Fernando varalica. Tako se tijekom jednog iznenadnog susreta upoznaju Isabel i Arthuro, ali na putu k njihovoj sreći stajati će Aranzza koja je potpala pod utjecaj i manipulacije zle tete Sonie. A, iz zatvora Fernando će kovati i strpljivo čekati na svoju osvetu...

GLUMAČKA POSTAVA:
Susana González – Isabel
Guy Ecker – Arthuro
Héctor Suárez – Fernando
Dominika Paleta – Sonia
Thelma Madrigal – Aranza
Pablo Lyle – Esteban
Ana Martín – Tita
Martha Julia – Gabriela
Macaria – Minerva
Humberto Elizondo – Osvaldo
David Ostrosky – Gilberto
Tania Lizardo – Marianela

Premijera Por siempre mi amor zakazana je za 7. listopada u termin od 16.15 h kada će joj super-uspješnica Corazon Indomable ustupiti mjesto.

Nema komentara

Pokreće Blogger.