Zepeda demantira glasine o arogantnosti

Partnericu u Mentir para Vivir mu igra Mayrin Villanueva 
Meksički glumac, a odnedavno i pjevač David Zepeda demantira glasine koje ovih dana kruže po meksičkim tabloidima. Naime, svoje mjesto u žutom tisku, osim svojom glumom i glazbom, Zepeda je zaradio i navodno odbivši molbu jedne obožavateljice da se uslika s njim. Evo što je David izjavio:
Bilo je šest sati ujutro, i morao sam biti u garderobi i na šminkanju. Član produkcijskog tima rekao je djevojci da pričeka koju minutu. Kad sam sišao, nje više nije bilo... 
No, verzija o kojoj bruje meksički mediji bitno je drugačija. Naime, tamo se navodi da je Zepeda zaista sišao, ali da je djevojci rekao da je previše umoran da bi se slikao. I sam Zepeda ističe da je uvijek imao vremena za fanove, te da se tisućama puta uslikao s njima.  
Zepedu smo vidjeli u telenovelama poput Acorralada, Sortilegio, La Fuerza del Destino... Trenutno ga meksička publika gleda kao Ricarda Sanceza Brretona u telenoveli Mentir para Vivir, producentice Rosy Ocampo. Mentir para Vivir, unatoč velikim očekivanjima, nije baš oduševila meksičku publiku te bilježi loše kvote gledanosti.

Nema komentara

Pokreće Blogger.