Ana Brenda odgodila vjenčanje!

Ana Brenda u potražnji vjenčanice svojih snova
Iako su nedostajala samo 3 dana do subote, 23. studenog, kada se mega-poznata i uspješna meksička glumica i pjevačica Ana Brenda Contreras trebala udati za Alejandra Amayu, sama glumica je javila uzvanicima da vjenčanja(zasad?) neće biti. Evo što je glumica napisala na Facebooku:
Prijatelji i poznanici, javljam vam da se, zbog osobnih razloga, odgađa naše vjenčanje, zasad! Duboko se ispričavam zbog svega i molim vas da to podijelite i s ostalim uzvanicima. Jako mi je žao i nadam se vašem razumijevanju i potpori. Hvala!
Vjenčanje je se trebalo održati u San Miguelu de Allende, Alejandrovom omiljenom mjestu. Očito je se dogodilo nešto iznenada, jer je i sama Ana Brenda prošlu subotu(prije 2 dana!) na Twitteru napisala Una semana, en-una-semana(Tjedan dana, za-tjedan-dana), a 9. studenog je napisala Da te netko razočara, to zbilja može biti poklon. Ne zna se dali ova poruka ima ikakve veze s njezinim odnosom s Alejandrom. Zasad se ne zna nikakav moguć razlog odgode. I agencija koja je bila zadužena za organiziranje eventa, kasno sinoć je potvrdila vijest. Evo s čime su oni stupili u javnost:
Glumica Ana Brenda i toreador Alejandro Hank Amaya odgodili su slavlje svog crkvenog vjenčanja koje se trebalo odviti u subotu, 23. studenog. Da ne bi bilo nekih tračeva, potvrđujemo vam da su oni i dalje skupa. Razlog odgode isključivo je privatne naravi. Hvala na razumijevanju!
Pozivnica vjenčanja koje se trebalo odviti u subotu


Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.