MaPat obrađuje "El Manantial"!

Mauricio Islas i Adela Noriega su surađivali i 3 godine poslje Izvora - u telenoveli Istinska ljubav!
Sve su glasnija šuškanja da se, zbog kontroverze okosnice koju sadrži telenovela Madre Sustituta, snimanja(koja su trebala započeti 25. studenog) pa i čitava produkcija na čelu koje je trebala biti Giselle Gonzalez - otkazuje! Namjesto nje, izgleda da se, nakon samo što je prošla jedna telenovela(ustvari, nije još uvijek završila), producentica Maria Patricia L. de Zatarain, ili najčešće potpisivana kao MaPat, vraća u termin od 18:15 h i to, ni manje ni više negoli s obradom Izvora, tj. El Manantiala! Telenovela je nastala 2001. godine, a na HTV-u smo je pratili pod originalnim nazivom - Izvor. Kratki sinopsis:
Dvije obitelji(jedna siromašna, a druga bogata) bore se oko izvora. Iako je siromašna obitelj prava vlasnica izvora, glava bogate obitelji, zli Justo(kojeg je odigrao Alejandro Tomassi) ne bira sredstva da ga sebi prisvoji, zbog čega uništava sve što je ova druga obitelj imala... Mladu djevojku iz te, siromašne obitelji(odigrala ju je Adela Noriega) Justo siluje, te ona, zajedno s uništenom obitelji bježi iz sela. No, djevojka je bila zaljubljena u Justova sina(Mauricio Islas), no svejedno mora pobjeći. Godine prolaze, a mlada djevojka Alfonsina vraća se natrag, ovaj put s željom da uništi obitelj odabranika njezina srca...

U ostalim ulogama pojavljuju se mestralna Daniela Romo, Azela Robinson, Cesar Evora, Karyme Lozano. Između ostalih, telenovela El Manantial je 2002. godine primila nagradu Najbolja telenovela godine od strane časopisa TV y Novelas. MaPatina verzija zasad nema niti jednog, barem kandidata za glumačku postavu, a telenovela bi se, u slučaju da se zaista odgodi Madre Sustituta, trebala naći na programu televisinog Canal de las Estrellas po završetku De que te quiero, te quiero u veljači sljedeće godine.

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

3 komentara:

  1. Voljela bih u jednim od uloga vidjeti Helenu Rojo, Eriku Buenfil... Bilo bi izvanredno .. Za mladi par protagonista bilo bi izvanredno vidjet Dulce , Maite , Sherlyn ili Eiza.. Za muške protagoniste nisam baš toliko sigurna .. No neki poznatiji glumac ne volim baš nepoznata lica jer me odmah odbiju od telenovela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa čujte... I Helena i Erika su slobodne. Za Helenu se ništa ne govori, dok se za Eriku priča da je u najužem izboru za novu telenovelu producenta Nicandra Diaza Gonzaleza(on vam je producirao Prave ljubavi, koju gledamo na Domi tv). Što se tiče mlađih protagonistica, niti jedna od njih se nije spomenula za ovu seriju. Eiza i Maite su zauzete glazbom, i Dulce također, a Sherlyn je se nedavno udala i, izgleda, želi neku pauzu uzeti. A ponekad promjene dobro dođu, nije baš preesuper gledati uvijek ista lica. A još je bolje kad vas netko nepoznat očara svojim talentom, zar ne?

      Izbriši
    2. Tj., ispričavam se - Eiza nije zauzeta glazbom, nego je otputovala u Los Angeles. Izgleda da se želi okušati u Hollywoodu.

      Izbriši

Pokreće Blogger.