Ron i Pimentel - protagonisti `Madre sustituta´

Jedna od prvih slika naših protagonista: Jose Rona i Esmeralde Pimentel. Lijep par, zar ne? 
Nakon što je na neko vrijeme bila "zamrznula" svoj prvi samostalni projekt, producentica Giselle Gonzalez obznanila je javnosti da ponovno pokreće svoj projekt. Zapadne tv-kuće sve se više okreću istoku i njihovim pričama, nema sumnje. Nakon što je Telemundo obradio Strasti Orijenta, Televisa obrađuje Loving you a thousand times, korejsku hit-telenovelu. Inače, samo da se nadovežemo - navodno Televisa uskoro obrađuje tursku mega-uspješnicu Ezela, a ono što je zaista (pre)zabrinjavajuće(!!!) jest činjenica da bi je mogao, vrlo lako, producirati Salvador Mejia Alejandre. No, otom-potom, vratimo se mi na temu. Konačno, protagonističku ulogu dobila je Esmeralda Pimentel. I mi, a i mnogi meksički kritičari su oduševljeni time. Zaista, ako postoji itko tko zaslužuje glavnu ulogu jedne telenovele, nema sumnje da je to prekrasna Esmeralda Pimentel. Inače, Esmeraldu su naši susjedi iz Srbije mogli pratiti u Ponoru ljubavi gdje je igrala ulogu Kenie, dok je, primjerice, u svojoj mladoj karijeri već jedanput surađivala s Giselle Gonzalez i to na telenoveli Cachito del Cielo gdje je odigrala ulogu glavne negativke Mare. Telenovela je propala, blago rečeno. A očito je propala i dugogodišnja suradnja Giselle Gonzalez i Roberta Gomeza Fernandeza pa je, svako od njih, odlučio krenuti svojim putem(za one koji ne znaju: njih dvoje su zajedno producirali telenovele). Glavnog negativca mogao bi odigrati Osvaldo de León, koji je "izgubio bitku" s Ronom za protagonističku ulogu telenovele. 
Radnja prati mladu obitelj koja očajnički pokušava dobiti dijete, no nakon brojnih neuspjeha, obitelj odluči potražiti surogat-majku. Ona im rodi dijete i nastavi ga, poslije rođenja, čuvati. Ali stvari se zakompliciraju kada se surogat-majka(Madre sustituta) zaljubi u jednog od članova te iste obitelji. 
Korejski original imao je 55 epizoda. Lik Esmeralde zvati će se Valentina, dok će se Ron, nakon što je protagonizirao La mujer del Vendaval, ponovno vratiti u termin od 18:15 h i to početkom ili sredinom veljače(kao zamjena telenoveli De que te quiero, te quiero). Snimanja započinju krajem ovog mjeseca. 
Jose Ron, producentica Giselle Gonzalez i Esmeralda Pimentel - presretni, dakako, zbog
nadolazeće međusobne suradnje

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.