Silvia Navarro je `La Malquerida´?

Prekrasnu Silvia nosila je glavne uloge mnogih uspješnica: Cuando seas mia, Cuando me enamoro,
Manana es para siempre, Amor Bravio


Tvorac ponajvećih uspješnica meksičke Televise: Rubi, Teresa, La que no podia amar - Jose Alberto Castro priprema novi projekt. Nakon što je od rujna prošle, pa sve do kraja veljače ove godine držao termin od 16:15 h s telenovelom Corona de Lagrimas, i ponovno opravdao očekivanja, Castro dolazi u termin od 19:20 h i to po završetku tek započete Quiero Amarte. Njegov novi projekt obrada je španjolskog filma - La Malquerida. Za glavnu ulogu telenovele koja isto(zasad) nosi naziv La Malquerida, Jose Alberto želi Silviu Navarro! Ova vijest je, naprosto, oduševila mnogobrojne fanove i Silvie, ali i fanove telenovela nastalih pod produkcijom tog hvaljenog i, ponajboljeg producenta, ako ne Latinske Amerike, onda barem cijelog Meksika! Protagonista bi mogao odigrati Jorge Salinas, s kojim je Castro već surađivao i to 2011. godine na telenoveli La que no podia amar(Zabranjena žena). Postoje mnoga šuškanja da je ulogu co-protagonista već dobila Victoria Ruffo. U nastavku sinopsis:
Na imanju De Soto žive gđa Raymunda i njezina kći Acacia. Nakon što ostane udovica, Raymunda se preuda te na imanje dovede svog novog muža Estebana. Esteban se zaljubljuje u Raymundinu kćer Acaciu, ali ga djevojka odbija, iako u stvarnosti, i ona nešto osjeća prema očuhu. No, Acacia zatomljuje sklonost koju osjeća prema očuhu te se okreće drugim muškarcima. No, Esteban ne može izdržati ljubomoru koju osjeća, te sve redom, jednog po jednog, daje ubijati muškarce koji se usude približiti Acacií. Zbog smrti koja zadesi svakog muškarca koji joj se približi, Acacia dobiva nadimak - La Malquerida(Nevoljena)!
I sama Navarro je dala naslutiti na nedavnom twitcamu da bismo je mogli vidjeti u ovoj ulozi. Naime, rekla je da ima planove za započeti novu telenovelu u veljači ili ožujku. Ako uzmemo u obzir da Quiero Amarte završava, po svojoj prilici, negdje u svibnju, a obično snimanja započnu oko 2 mjeseca prije premijere, dobijemo računicu, ali i sumnju da je već pao dogovor između sjajnog producenta Castra i prekrasne Silvie Navarro! Puka slučajnosti, ili...?

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.