TVnotas: "Ana Brenda je otkazala vjenčanje jer je muža uhvatila... u krevetu s drugom!"

O izjavi "vrlo povjerljivog" izvora danas bruji cijela meksička javnost
Vrlo ugledni i jedan od najprodavanijih časopisa u Meksiku - časopis TVnotas objavio je vijest koja je danas podigla veliku prašinu u meksičkoj javnosti. Naime, oni tvrde da je Ana Brenda odgodila/otkazala crkveno vjenčanje(najavljeno za prošlu subotu/o čem' smo već pisali) jer je muža Alejandra uhvatila - u krevetu s drugom! Zaista je odgađanje vjenčanja, najavljenog za 23. studeni bilo iznenadno. Tada je Ana Brenda izjavila da je razlog odgađanja isključivo privatne naravi. Vjenčanje se trebalo odviti u San Miguelu de Allende, ali protagonistica super-uspješne telenovele Corazon Indomable objavila je da se sve odgađa. Poznata glumica i toreador već su se vjenčali civilno i to u Las Vegasu u ožujku ove godine kada je vjenčanju prisustovalo svega dvoje svjedoka i koje je trajalo 20 minuta. 

Evo što je, navodno vrlo povjerljivi izvor rekao časopisu:
Ana le descubrió una infidelidad a su marido Alejandro, fue algo muy fuerte para ella, los detalles los desconozco, porque no ha querido hablar del tema, y no creo que los vaya a revelar nunca. Lo que sí te puedo decir es que no hay vuelta atrás, la boda queda cancelada, y la relación también.
(Ana je uhvatila muža Alejandra u nevjeri, i to ju je jako potreslo, ne poznajem detalje, jer nije željela pričati o temi, a i ne vjerujem da će ih ikada i kazati. Ono što ti mogu reći jest da nema povratka, vjenčanje je otkazano, a i njihova veza, također).

Anu Brendu poznajemo iz mnogih uspješnica poput Teresa, Zabranjena žena, Zauvijek zaljubljeni, Magična privlačnost...

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.