Blanka Soto ponovno s Osoriem?

Prekrasnoj Soto u Porque el amor manda partnera je odigrao Fernando Colunga. Navodno su njih dvoje bili u vezi
te se čak preselili u Colunginu rezidenciju u Miamiu, ali poslije je sve demantirano.
Kao zamjenica, prije mjesec dana započetoj Que pobres tan ricos, producentice Rosy Ocampo, uskočiti će, sredinom sljedeće godine, novi projekt hvaljenog, i vrlo dobrog producenta Juana Osoria. Kako je sam producent Osorio dao naslutiti, radi se o projektu koji se dosad nije prikazao kroz telenovelu, nego samo kroz vid televizijske serije. Kreator mega-uspješne Porque el amor manda jutarnjoj emisiji Hoy dao je poneke detalje:
"Ova priča nikada nije obrađena u žanru telenovela. Ima sve potrebno za termin od 20:30 h: melodramu, komediju, obiteljske odnose, istinite vrijednosti... Sve vrline koje su dosad uvijek funkcionirale" 
Što se tiče glumačke postave, navodno si je Osorio zacrtao ponovno surađivati s Blancom Soto nakon enormnog uspjeha spomenute prethodnice Porque el amor manda, ali spomenuo je i Adriana Uribea, kao partnera lijepoj Soto u telenoveli, što je, blago rečeno, izazvalo zgražanje publike koja je malo više aktivnija na društvenim mrežama. Zasad je jedino sigurno da će Osoriov sin Emiliano, odigrati drugu ulogu u svojoj mladoj karijeri u nekoj telenoveli, nakon što je to prvi put učinio baš u očevoj Porque el amor manda. Nadolazeća telenovela započinje s snimanjima u ožujku sljedeće godine, a na Canal de las estrellas dolazi, kako je već rečeno - sredinom godine i to kao zamjenica odličnoj Que pobres tan ricos.

Nema komentara

Pokreće Blogger.