Definitivno - ništa od "Madre Sustituta"!

Jose Ron i Esmeralda Pimentel, propali protagonistički par...
Već smo više puta pisali o sumnjivim "odgodama" snimanja nove telenovele meksičke Televise, Madre sustituta, naslućujući da od nje neće biti ništa. I na kraju, tako je i ispalo. Naime, sam protagonist, José Ron izjavio je to u petak ujutro u televisinoj jutarnjoj emisiji Hoy.  


˝Otkazuje se, otkazivanje ima mnogo veze s temom telenovele, ali ja sam miran i vrlo zahvalan Giselle što je mislila na mene. Zasad ću se posvetiti studiranju,  i čekati ću priliku da radim s njom.˝- između ostalog, kazao je Ron.
 Inače, radnja je trebala pratiti mladu djevojku, koja zbog nedostatka novčanih sredstava je prisiljena raditi mnoge stvari, a koju život još više pritisne kad joj ocu zatreba donacija bubrega, za koju, naravno, obitelj nema novca, pa se mlada djevojka odluči na nevjerojatan potez - "iznajmljivanje" maternice! S vremenom, djevojka se pokaje, ali već je kasno za povratiti natrag dijete.
Telenovelu je trebala producirati Giselle Gonzalez, koja se nakon propasti Cachito del cielo razdvojila od Roberta Gomeza Fernandeza, čime bi joj Madre sustituta bila njen prvi samostalni projekt. Inače, telenovela je trebala doći u termin od 18 h, pa najvjerojatnije u tome leži najveći problem. Madre sustituta(Zamjenska majka) trebala je biti super-talentirana Esmeralda Pimentel.

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.