Glumci "Que Pobres Tan Ricos", za praznike - u studiju!


Glumačka postava podosta uspješne Que pobres tan ricos ne ide nikamo za božićne i novogodišnje praznike, osim pravac u studio(foro). Glumci poput Zaíde Silvie Gutierrez i Manuela "Flaca" Ibañeza izrazili su osobito zadovoljstvo angažmanom kojeg imaju u projektu.
˝Telenovela priča o tome zašto su siromašni ljudi uvijek dobri, a bogataši uvijek loši. Obitelj Menchaca je obitelj koja se bori, kojoj su usađene vrijednosti, ljubav, disciplina, zajedništvo, a bogataši koji pristignu, uče od njih te im se prilagođavaju˝- između ostalog, kazao je "mršavko" Ibañez, kojeg trenutno gledamo u posljednjem mjesecu emitiranja Nasljednice s Vendavala, gdje igra lik šašavog gradonačelnika San Bartolo-Petaquillasa, don Timotea Quiñoneza.

S druge strane, Zaída Silvia Gutierrez je pričala o svome liku, Carmeliti, i o ekipi s kojom dijeli dane na snimanjima:
˝Ekipa je prekrasna. To je "uzvišena" telenovela, koja iskazuje one prave obiteljske vrijednosti, ispunjena je vrlo dobrim humorom, ovaj projekt zaista vrijedi. Vrlo smo zadovoljni jer ćemo Božić provesti zajedno - snimajući, baš kao i na Staru Godinu.˝ 
Oboje veterana već imaju dugačak niz uloga i godina rada na televiziji iza sebe, tako primjerice gospođa Gutierrez slavi 40, a gospodin Manuel Ibañez 45 godina glumačke karijere.
Telenovela Que pobres tan ricos emitira se na Canal de las Estrellas od ponedjeljka do petka u terminu od 20:25 h. Radi se o novom uratku producentice Rosy Ocampo, a protagoniziraju je Zuria Vega i Jaime Camil, dok antagonističke role igraju Mark Tacher i Ingrid Martz. 

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.