Pronađen pištolj kojim je ubijena Mónica Spear; borba za skrbništvo nad Mayom

Slika koja tjera suze na oči...
Pronađen je 9-milimetarski pištolj kojim je 6. siječnja, u noćnim satima ubijena prekrasna venezuelanska glumica, miss i model Monica Spear, zajedno s svojim mužem. Policija je izjavila da im je u pronalaženju oružja pomogao jedan od osumljičenika, koji ga je, navodno, i bio skrio. Osim toga, policija je izjavila da je morala promijeniti i zatvor u kojem su, dok se čeka suđenje, bili smješteni pljačkaši, a među njima i ubojica, jer ih ostali zatvorenici nisu htjeli tu. 
29-godišnja Monica te njezin suprug Britanac Thomas Henry Berry(39) ubijeni su tijekom pokušaja bijega od pljačkaša u noćnim satima tog strašnog 6. siječnja, na pomalo zabačenoj cesti nekih 170 km zapadno od glavnog grada Caracasa. Tijela su pronađena u autu. Čak je i njihova 5-godišnja kćer Maya dobila metak u nogu, no djevojčica je preživjela. 
Ministarstvo unutarnjih poslova izjavilo je da su: 
  • Jean Carlos Colina(19)
  • Alejandro Maldonado(21)
  • Adolfo Rico(26) i
  • Leonar Marcano Lugo(32)
osumljičeni za ubojstvo iz namjere tijekom izvršenja pljačke, opstrukcije na javim ulicama te kovanja zavjere te su uhićeni. Maksimalna kazna za ovaj tip zločina u Venezueli iznosi 30 godina. Preostalu osumljičenicu, Evu Armas(39) tereti se za prisvajanje predmeta tijekom izvršenja kaznenog djela te pripromaganje pri kovanju zavjere. Uhićenju svih navedenih pomogla je kamera pronađena u Evinoj kući. Kamera je pripadala preminuloj Spear. Navodno se roditelji preminulih Monice i Henrya ne mogu usuglasiti oko skrbništva nad malom Mayom, zbog čega je vrlo izgledna i sudska bitka.

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.