Skandal na TV Azteci; Edith Gonzalez prijeti odlaskom!

Dona Barbara jedna je od telenoveli s kojima je Edith postigla slavu planetarnih razmjera
Meksička glumica Edith Gonzalez želi van tv i produkcijske kuće Azteca, i želi se vratiti na Televisu. Informacija je to koja se pojavila poslije zaista iznenadnog i, za glumce, neugodnog odgađanja nadolazećeg projekta, telenovele Las Bravo. Izvor blizak glumici tvrdi da slavna protagonistica hitova poput Corazon Salvaje, Dona BarbaraCielo Rojo i Nunca te olvidaré, misli da joj je odlazak s Televise najveća pogreška koju je učinila te da želi natrag, no spriječava je još uvijek važeći ugovor koji je veže za Aztecu. Spomenuta odgođena telenovela Las Bravo trebala se premijerno prikazati 19. veljače, no iz zasad još uvijek službeno nepoznatog razloga ona se odgađa do daljnjeg. Svjetlo dana bi, možda, moga ugledati tek u rujnu. Glumica je dobro tretirana u Azteci, ali prema nekim tvrdnjama, kuća nije ispunila sve što je obećala, pa je ovo iznenadno otkazivanje, za koje glumci čak nisu niti saznali od spomenute tv-kuće nego na drugom mjestu, bila kap koja je prelila čašu. Jedan časopis je objavio da je u petak Azteca dobila proračun za ovu godinu, u kojem se zahtijevalo barem 10% uštede na svim produkcijama, pa čak i otpuštanja. Situacija je očito alarmantna jer je proračunom predviđeno smanjenje plaća pojedinim članovima produkcijskih timova za čak 40 do 50%.
Neslužbene verzije govore da je krivac ovome Aztecina želja da uspije otkupiti prava na sve prijenose Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.
Dopuna: Na mjesto odgođene Las Bravo, Azteca će emitirati svjetski hit koji potječe iz Brazila - telenovelu Avenida Brasil. Prva epizoda emitirati će se 17. veljače u glavnom terminu.

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

1 komentar:

  1. Ako netko voli gledati nogomet te se usput pripremiti poput pravoga navijača može to napraviti klikom na ovaj link. - nogometni dresovi

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.