Zašto nije bilo Colunge u kampanji za Valentinovo


Novinarka i kolumnistica Lupita Reyes donosi zašto je, na opće iznenađenje, u kampanji za Valentinovo izostao Fernando Colunga, jedan od najuspješnijih protagonista u povijesti Televise. Donosimo Vam u cijelosti njezin post na blogu(obrađen i preveden):

˝Sigurno ste vidjeli kakvu je kampanju Televisa lansirala prilikom dana zaljubljenih, odnosno Valentinova. Najljepši i najzgodniji televisini glumci obukli su svečana odijela, zavezali kravate i spremno zajedno pozirali. Međutim, rijetko tko a da nije primjetio izostanak neuništivog Fernanda Colunge. Do danas je pravi misterij bio zašto je upravo on, jedan od najpoznatijih televisinih zavodnika, izostao. Razlog se krije u tome da je Televisa, sasvim simbolično, trebala 14 zavodnika za 14. veljače(zbog čega nije bilo mjesta za Colungu?!). No, ovaj se problem mogao otkloniti uklanjanjem José Rona, koji nema tamo što raditi, a nema niti uspjeha kao protagonist. 

Razlog zbog kojeg je Ron bio hitno pozvan jest taj da je, Televisa pozvala Fernanda Colungu, koji je prije svega pitao tko još sačinjava tu listu. Osoba koja je bila zadužena za organiziranje projekta dala mu je popis imena na što je Colunga odgovorio: "Ako William Levy bude prisutan, ja neću! Neću biti nigdje gdje bih morao biti uz njega. Ako ga izuzmete, s zadovoljstvom ću sudjelovati. Očekujem vaš odgovor!" - na što je spustio slušalicu i ostao čekajući. "Nitko ga više nije ponovno zvao niti da bi mu rekao 'Levy ostaje' - kažu voditelji ovog projekta, na što su još nadodali: "On ima jedan od najboljih ugovora u Televisi, a sad radi što mu se prohtije...". Čak ga nisu niti molili da se pojavi, ostao je i dalje "čekajući" odgovor koji nikad nije došao. To je odgovor na pitanje Zašto nije bilo Colunge u kampanji za Valentinovo!˝ 
Izvor: Lupita Reyes(blog) 

Pogledajte klipove Televisine kampanje za Valentinovo:



Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.