Izvojevana pobjeda - "Neukrotivo srce" ide u bolji termin!

Glavna junakinja Neukrotivog srca je Maricruz, a upravo njezino ime u nekim
državama, predstavlja naziv telenovele.
Telenovela Corazón Indomable zaludila je svijet! Nakon što je pokorila svoj rodni Meksiko, zatim Sjedinjene Američke Države, Sloveniju, Ganu, Keniju, Venecuelu(mogli bismo nabrajati u nedogled), na red je došla i Srbija! Nakon što je 6. siječnja počela prikazivati spomenutu telenovelu Prva TV, njezinu adresu, ali i društvene mreže, zasule su mase i mase molbi i upita da se telenovela prebaci u neki bolji termin, jer je išla dosta rano, u 14 h. No, Prva TV nije odlučila zanemariti želju naroda, te telenovela Neukrotivo srce ide u 16 h, dva sata poslije prvotnog termina, na opće veselje. Isto se dogodilo i u Mađarskoj, gdje su također ljudi zasuli molbama TV2 da telenovelu prebaci u bolji termin što je ova tv-kuća i učinila. Osim ove dvije susjede, telenovela se emitira i u Sloveniji te u Crnoj Gori. Naravno, prolazi iznad svih očekivanja. Telenovelu protagoniziraju Ana Brenda i Daniel Arenas. Producira ju Nathalie Lartilleux. U Meksiku, telenovela je išla u najgorem terminu, ali je to nije spriječilo da preuzme prvo mjesto ispred, primjerice Oluje u srcu, koja je išla u glavnom terminu(21:20 h) i od koje je imala i 10-ak postotaka veću gledanost. 

Ovo je bio pregled gledanosti u  Srbiji od prije neka dva tjedna: 
Institut 1,2
Domaćice sa Bosfora (r) 1,6
Izgubljena čast (r) 2,0
Odbačena (r) 1,7
Neukrotivo srce 5,4 14:00
Karadaji 3,9 15:00
Čari 3,0
Odbačena 10,2 17:00
Domaćice sa Bosfora 5,1 19:00
Izgubljena čast 2,5 20:00
Na terapiji 1,7 - domaća serija 21:00

Neukrotivo srce je druga najgledanija telenovela iako ide u najslabijem terminu(uostalom, usporedite sami). Jedino je bolja indijska Odbačena.

Hoće li i hrvatska publika imati sreće da jedna od zamjenica Zabranjene žene, Pravih ljubavi ili Oluje u srcu bude upravo Neukrotivo srce? Odgovor saznajemo vrlo brzo, jer sve tri telenovele finaliziraju u roku od mjesec dana. 

Pratite nas na twitteru: @telenoveleHR

Nema komentara

Pokreće Blogger.